Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στη 3η Διεθνή  Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, Τεχνολογίας, Μεταφορών και Logistics γεγονός που επιβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση που κατέχει η εταιρεία τόσο στον τομέα της Ενοικίασης όσο και της Μακροχρόνιας Μίσθωσης Ελαφρών Φορτηγών.

Πιο συγκεκριμένα στη διάρκεια της Έκθεσης, η εταιρεία παρουσίασε τις ευέλικτές και ολοκληρωμένες λύσεις, , Rent a Van, AdVANtage και Ενοικίασης Μηχανημάτων. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν αποτελεσματικότητα και γρήγορη διαχείριση μεταφορών & logistics στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς:

  • Η υπηρεσία Rent a Van καινοτομεί προσφέροντας ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ έως 3.5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης καθώς και για ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι άμεση και ξεκινάει από 27€/ημέρα για μια 3ημερη ενοικίαση, ενώ δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα.
  • Η υπηρεσία AdVANtage, αντίστοιχα, δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες για ακόμη καλύτερη οργάνωση και απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών,  πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.
  • Η εξειδικευμένη υπηρεσία Ενοικίασης Μηχανημάτων, εκμεταλλευόμενη τα 50 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο διεθνώς, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας για μίσθωση -από 1 ημέρα έως 5 χρόνια- η Hertz την καλύπτει μέσω των ειδικών ευέλικτων προγραμμάτων της με αξιόπιστα μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών.

Να τονίσουμε ότι στον τομέα των ελαφρών φορτηγών η Autohellas διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο οχημάτων Van, ενώ την τριετία 2017-20 θα προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ που θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής της παρουσίας στον χώρο του επαγγελματικού οχήματος.

Προηγούμενο άρθροHey BMW: o ψηφιακός σας σύντροφος στην οδήγηση
Επόμενο άρθροΗ Volvo και η NVIDIA επεκτείνουν την συνεργασία τους στα Αυτόνομα