Η ALD Automotive υπέγραψε διεθνή συμφωνία με την Chargepoint, ένα από τα κορυφαία δίκτυα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Chargepoint θα προσφέρει την τεχνογνωσία και το χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών φόρτισης στους πελάτες της ALD, σε περισσότερες από εννέα αγορές σε όλη την Ευρώπη.

Η λύση φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων περιλαμβάνει μια απρόσκοπτη ψηφιακή εμπειρία, τιμολόγησης, εγκατάστασης και συντήρησης, με υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο και έξυπνες συσκευές φόρτισης. Η φόρτιση στο σπίτι θα είναι επίσης διαθέσιμη για τους οδηγούς, καθώς και η πρόσβαση σε ένα δίκτυο δημόσιων χώρων φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών, θα αναπτυχθεί μια κοινή ολοκληρωμένη λύση για ολόκληρη την Ευρώπη. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ALD, αυτό θα βοηθήσει στην ενίσχυση της τρέχουσας κάλυψης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της εταιρείας.

Αυτή η πρωτοβουλία είναι μέρος της ALD Electric, μιας ολιστικής προσέγγισης για τα ηλεκτρικά οχήματα η οποία αποτελείται από πέντε βασικές υπηρεσίες που διευκολύνουν τη λήψη της σχετικής απόφασης από τους πελάτες και συμβάλλει στην άμβλυνση του άγχους που σχετίζεται με την υιοθέτηση των EVs:

  1. Συμβουλευτικές υπηρεσίες αφιερωμένες στη μετάβαση στην ενέργεια, που βοηθούν τους πελάτες να προσδιορίσουν το σωστό όχημα για τη σωστή χρήση και να ενθαρρύνουν την υιοθέτηση νέων μορφών κινητικότητας
  2. Δοκιμή υπηρεσιών οδήγησης με ηλεκτρικά φορτισμένα οχήματα
  3. Υποδομή έξυπνης φόρτισης (οικιακοί φορτιστές και γραφείου, καθώς και πρόσβαση στο δημόσιο δίκτυο)
  4. Υποβολή εκθέσεων και πληρωμές με ειδική ψηφιακή πρόσβαση για τους οδηγούς και τους fleet managers
  5. Ευελιξία βραχυπρόθεσμης ενοικίασης με την ALD Switch, μια υπηρεσία ανταλλαγής του EV με μη ηλεκτρικό όχημα για μεγαλύτερες διαδρομές.
Προηγούμενο άρθροCARA: Κερδίζοντας μάχες για το ευρωπαϊκό remarketing
Επόμενο άρθροΤο Nissan MICRA με πολύ χαμηλή μηνιαία δόση