To Great Place to Work για 10η συνεχόμενη χρονιά αξιολόγησε και ανακοίνωσε τις 25 εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν το 2020 για το εργασιακό τους περιβάλλον ανά την υφήλιο. Σε αυτές περιλαμβάνονται δύο παγκόσμιες επιχειρήσεις του χώρου, η Daimler Mobility AG και το Volvo Group.

Κατάταξη 2020 Επωνυμία Εταιρείας Σε πόσες χώρες διακρίθηκε Έδρα Σύνολο εργαζομένων παγκοσμίως
16 Daimler Mobility AG 12 Γερμανία 14000
20 Volvo Group 7 Σουηδία 100000

 

82% των εργαζομένων της Daimler Mobility, που κατέλαβε την 16η θέση στη λίστα, λένε ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εργασία. Το 82% δήλωσαν ότι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι σε αυτήν. Το 89% ότι μπορούν να αποχωρήσουν από το χώρο εργασίας όταν θεωρούν ότι είναι απαραίτητο. Το 88% δήλωσαν περήφανοι όταν λένε ότι εργάζονται σε αυτή την εταιρεία. Το 86% ότι η διοίκηση είναι ειλικρινής και ηθική στις επιχειρηματικές της πρακτικές. Και το 86% αισθάνονται ως πλήρες μέλος της εταιρείας ανεξάρτητα από τη θέση τους. Οι χώρες που περιλαμβάνονται είναι Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ευρύτερη Κίνα (Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Μακάο, Ταϊβάν), Ιταλία, Ιαπωνία, Πολωνία, Πορτογαλία, Κορέα, Ισπανία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Για το Volvo Group, που κατέλαβε την 20η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, το 91% των εργαζομένων δήλωσαν ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εργασία. Το 96% δήλωσαν ότι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στον όμιλο. Το 95% ότι η διοίκηση είναι ειλικρινής και ηθική στις επιχειρηματικές της πρακτικές. Το 95% ότι είναι ένα φιλικό μέρος για εργασία. Το 95% δήλωσαν περήφανοι όταν λένε ότι εργάζονται σε αυτή την εταιρεία. Το 94% αισθάνονται ως πλήρες μέλος της εταιρείας ανεξάρτητα από τη θέση τους. Οι χώρες που περιλαμβάνονται είναι Σουηδία, Αργεντινή, Βραζιλία, Ευρύτερη Κίνα, Μεξικό, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Ford παρουσίασε το Transit 5,0 τόνων
Επόμενο άρθροΤο πρωτοποριακό, all-electric ID.3 στο Golden Hall