Για δεύτερη φορά, η τελετή απονομής των βραβείων Fleet Europe, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 28ης Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη, περιελάμβανε ένα βραβείο για τον Global Fleet Manager της χρονιάς. Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε από τον Stefan Herbert (στη φωτογραφία δεξιά), Ανώτερο Διευθυντή Διεθνών Εταιρικών Πωλήσεων PKW στη Daimler, στον Almy Sousa Magalhães, στον Global Procurement Executive Fleet, E-Commerce and Distribution της Philip Morris International. “Η σωστή τεχνολογία και η σωστή ηγεσία μας βοήθησαν να πετύχουμε”, ανέφερε ο κ. Magalhães για τη νίκη του.

Ο Almy Sousa Magalhães (στη φωτογραφία αριστερά) ηγείται ενός οικονομικά αποδοτικού προγράμματος σε 82 χώρες, το οποίο παρουσιάζει άριστα αποτελέσματα όσον αφορά την ασφάλεια των οδηγών και ανοίγει το δρόμο για τη μετάβαση σε νέους κινητήρες αλλά και την ολοκληρωμένη διαχείριση της κινητικότητας. Διαχειρίζεται ένα στόλο από 22.930 αυτοκίνητα παγκοσμίως.

Τη δεύτερη θέση για το βραβείο Global Fleet Manager της χρονιάς κατέλαβε ο Franz Fehlner, Global Category Leader Fleet Management & Services της Allianz Technology. Έλαβε το βραβείο του από τον Δρ Jörg Löffler, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fleet Logistics.

Προηγούμενο άρθροEuropean Fleet Manager of the Year ο Heiko Groesch (Goodyear Dunlop)
Επόμενο άρθροLeasing: Μια έξυπνη ιδέα για ελεύθερους επαγγελματίες