Jórge Fernández, Global Fleet Manager of the Year 2019 (αριστερά), Almy Magalhaes, Global Fleet Manager of the Year 2018 (δεξιά)

Το Global Fleet Conference προσφέρει αλληλεπίδραση και μάθηση. Στις 3 Ιουνίου, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα δωρεάν webinar με τους Jórge Fernández και Almy Magalhaes, τον νυν και τον πρώην Global Fleet Manager of the Year. Η εγγραφή στο Συνέδριο είναι δωρεάν.

Σε αυτό το webinar ο κ. Fernández και ο κ. Magalhaes θα παρουσιάσουν μελέτες περιπτώσεων της παγκόσμιας στρατηγικής τους στόλου και θα μοιραστούν τις πρακτικές, συγκεκριμένες, γνώσεις τους σχετικά με την εξοικονόμηση κόστους και τον έλεγχο του TCO. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις ερωτήσεις τους στο τέλος του webinar.

Ο Jórge Fernández (φωτο αριστερά) απέσπασε το βραβείο Global Fleet Manager of the Year το 2019 για τις καινοτόμες στρατηγικές του στη Roche, όπου δραστηριοποιείται ως Global Category Manager Car Fleet.

Προσχώρησε στη Roche το 2007, αφού απέκτησε έξι χρόνια εμπειρίας ως λογιστής και στέλεχος προμηθειών στην εταιρεία δομικών υλικών Lafarge.

Ο Almy Magalhaes (φωτο δεξιά) εξελέγη Global Fleet Manager of the Year στα Fleet Europe Awards τον Νοέμβριο του 2018. Αφού εργάστηκε για δεκατρία χρόνια στον κλάδο FMCG, εντάχθηκε στην Ecolab το 2019, ως ειδικός τεχνολογιών και υπηρεσιών υδάτων, υγιεινής και ενέργειας.

Ως Ανώτερος Διευθυντής Προμηθειών Business Services Europe του Ecolab, ο Almy Magalhaes προΐσταται των προμηθειών στόλου και κινητικότητας 4.500 οχημάτων σε 28 χώρες. Είναι επίσης υπεύθυνος Ταξιδίων, Ακινήτων και Εγκαταστάσεων, IT, HR & Professional Services για την περιοχή της Ευρώπης.

Μη χάσετε τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Global Fleet Conference

  • Πώς να καινοτομήσετε και να κερδίσετε στις παγκόσμιες προμήθειες (podcast, 2 Ιουνίου)

Σε αυτό το podcast, η Virginie Vast, Επικεφαλής Προμηθειών και Βιωσιμότητας της Amazon Europe και νικήτρια του International Fleet Innovation Award 2010, θα συζητήσει πώς η ευελιξία, η ανθεκτικότητα και η καινοτομία μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε ηγέτης κλάδου.

  • Περιφερειακές ενημερώσεις από παγκόσμιους εμπειρογνώμονες για την διαφύλαξη της μελλοντικής σας στρατηγικής σας (συζήτηση πάνελ, 4 Ιουνίου)

Ρίξτε μια ματιά 360 μοιρών στον κόσμο της διαχείρισης στόλου και πάρτε τις απαραίτητες πληροφορίες κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης με ειδικούς από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Με τους Steven Schoefs, αρχισυντάκτη του Global Fleet, Mike Antich, συντάκτη και συνεργαζόμενο εκδότη του Automotive Fleet, Pascal Serres, Global Fleet Expert και πρόεδρο του Fleet LatAm Advisory Board και Yves Helven, Global Fleet Expert.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε απευθείας σε αυτό το webinar

Εγγραφείτε τώρα στο Global Fleet Conference – είναι δωρεάν!

 

Προηγούμενο άρθροΗ FCA όρισε νέα ηγεσία στην Comau εν όψει της εισαγωγής της
Επόμενο άρθροDunlop: Λανσάρισμα Trailmax Mission – SportSmart TT Trail