Ο έλεγχος και η πιστοποίηση της ποιότητας ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προσφέρεται στην Ελλάδα από την Ford Motor Ελλάς.

  • Η υπηρεσία «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου» προσφέρεται από την εταιρεία, ώστε οι αγοραστές να είναι απόλυτα σίγουροι τόσο πριν όσο και μετά την αγορά ενός μεταχειρισμένου Ford
  • Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford ελέγχουν ενδελεχώς το όχημα και ενημερώνουν εκ των προτέρων τον ενδιαφερόμενο, με έγκυρο και απόλυτα πιστοποιημένο τρόπο, για την ακριβή κατάστασή του
  • H Ford Motor Ελλάς μετά την αγορά του, προσφέρει, μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της μάρκας, μία πολυσυλλεκτική και πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων
Ford: Έλεγχος - πιστοποίηση ποιότητας μεταχειρισμένου
Ford: Έλεγχος και πιστοποίηση ποιότητας μεταχειρισμένου

Η απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορεί να κρύβει παγίδες – και συχνά καλά κρυμμένα… μυστικά σε αφανή του μέρη που πιθανόν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση αμέσως μετά την αγορά του. Θέλοντας να προλάβει καταστάσεις προκειμένου οι πελάτες της να είναι απόλυτα ασφαλείς και ικανοποιημένοι, η Ford Motor Ελλάς παρέχει σήμερα την υπηρεσία «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου» ώστε να αποφεύγονται οι δυσάρεστες εκπλήξεις μετά την αγορά μεταχειρισμένου μοντέλου Ford.

Έτσι, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς ενημερώνει με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της υπηρεσίας «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου» για την λεπτομερή κατάσταση του μεταχειρισμένου οχήματος.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί του Δικτύου προβαίνουν σε μία σειρά λεπτομερών ελέγχων σε όλα τα επιμέρους μέρη και συστήματα του αυτοκινήτου, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το αμάξωμα, το εσωτερικό καθώς και τα μηχανικά μέρη.

Μετά τις απαραίτητες ενέργειες ελέγχου και την δοκιμή του οχήματος στο δρόμο σε πραγματικές συνθήκες, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται* άμεσα για μια σειρά στοιχείων και δεδομένων που αφορούν το αυτοκίνητο, όπως:

  • Η ημερομηνία κατασκευής
  • Η ημερομηνία έναρξης εγγύησης
  • Το ιστορικό Επισκευών στο πλαίσιο της εργοστασιακής εγγύησης
  • Το ιστορικό Συντήρησης (μέσω του ψηφιακού αρχείου καταγραφής σέρβις)**
  • Τα πραγματικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο**
  • Η χώρα πρώτης κυκλοφορίας
  • Η ύπαρξη ανάκλησης σε εκκρεμότητα
  • Η μηχανική του κατάσταση
  • Η κατάσταση του αμαξώματος

Υποστήριξη και μετά την αγορά

Μετά την αγορά του μεταχειρισμένου Ford παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης και απόκτησης σειράς οφελών και υπηρεσιών, όπως η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης του οχήματος, σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις, αλλά και το κλείσιμο ραντεβού για προγραμματισμένες συντηρήσεις και επισκευές με βάση όλα όσα ορίζει ο κατασκευαστής.

Ακόμα, πλήρης γκάμα αξεσουάρ που καλύπτουν πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις. Επίσης, παρέχεται η υπηρεσία Οδικής Βοήθειας καθώς και η δυνατότητα προμήθειας όλων των εγχειριδίων του μοντέλου Ford που επιλέγεται.

Προηγούμενο άρθροΣΕΑΑ: Απάτη μη καταβολής ΦΠΑ σε μεταχειρισμένα
Επόμενο άρθροVolkswagen Επαγγελματικά – ταχύτερες παραδόσεις