Στις 3 Οκτωβρίου το International Fleet Managers Institute (IFMI) οργανώνει digital masterclass για την ανίχνευση και αναγνώριση των λύσεων MaaS που ταιριάζουν στον εταιρικό σας στόλο και τη στρατηγική κινητικότητας.

Σήμερα, και ειδικότερα για τις νεότερες αστικές γενιές, οι μετακινούμενοι μεταβαίνουν από έναν μοναδικό τρόπο μετακίνησης σε επιλογές πολλαπλής κινητικότητας. Και όταν οι άνθρωποι μετακινούνται και ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, η λύση Business to Consumer μετατρέπεται σε λύση B2Employee και η MaaS εισέρχεται στο πεδίο των εργοδοτών. Οι οποίοι, έχουν συμφέρον να επιτρέψουν πιο ευέλικτη και προσωπική μετακίνηση ως απάντηση στις ρυθμιστικές αλλαγές των πόλεων, όπως οι απαγορεύσεις ντίζελ ή αυτοκινήτων. Ο ρόλος τους πρέπει να εξελιχθεί προς διευκόλυνση και διαχείριση της κινητικότητας.

Αλλά πού βρισκόμαστε ως προς την ανάπτυξη της MaaS σε διάφορες περιοχές του κόσμου; Πώς αντιμετωπίζετε αυτό το οικοσύστημα που εξελίσσεται συνεχώς και ανοίγει νέα ερωτήματα όσον αφορά στην ασφάλεια, τους κανονισμούς και τις πολιτικές; Οι προμηθευτές MaaS είναι αρκετά ώριμοι ώστε να αντικαταστήσουν πλήρως τις τρέχουσες υπηρεσίες και τα προϊόντα όπως το leasing και η μηνιαία ενοικίαση;

Οι ειδικοί ομιλητές θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε το οικοσύστημα MaaS και πώς αυτό θα επηρεάσει τον ρόλο σας ως Fleet Manager:

  • Πώς να διαχειριστείτε διεθνώς την MaaS όταν οι λύσεις συνήθως προσφέρονται και οργανώνονται σε τοπικό επίπεδο;
  • Πώς να επιτύχετε στην επιλογή και την υλοποίηση της MaaS;
  • Ποιες ενέργειες μπορείτε να κάνετε σήμερα για να εφαρμόσετε τη MaaS στην προσφορά σας B2E;
  • Όσον αφορά στο κόστος, οι υπηρεσίες αυτές είναι ακριβότερες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις;

Με την Raphaële Cheniere, Marketing intelligence manager της ALD και τον Paul Bouwmeester, συνιδρυτή της ChangeMyCar.

Αυτό το webinar απευθύνεται μόνον σε Fleet Managers. Εγγραφείτε εδώ δωρεάν.

Το International Fleet Managers InstituteIFMI – είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα αποκλειστικά για πελάτες στόλου και κινητικότητας, οργανωμένη από το Fleet Europe με την υποστήριξη των εταιρειών ALD, Arval, Athlon, LeasePlan και SEAT.

 

Προηγούμενο άρθροΚαινοτομία της FCA: εξομοιωτής 10,1 εκατ. δολαρίων
Επόμενο άρθροΟ διαγωνισμός ‘VISTA’ προσελκύει τεχνικούς από όλο τον κόσμο