Στην αγορά του επιχειρηματικού στόλου και της κινητικότητας για περισσότερα από 10 χρόνια κυριαρχεί το Fleet Europe Forum. Εφέτος, το Forum ασχολείται με τρία από τα θέματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των στελεχών του χώρου. Σε ενότητες μιας ώρας, οι εξειδικευμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους, θα καθοδηγήσουν τις συζητήσεις και θα παρουσιάσουν συγκεκριμένα case studies.

Το Fleet Europe Forum είναι μόνο μία από τις 21 εκδηλώσεις που διοργανώνει το Fleet Europe μεταξύ 26 και 28 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα. 

Ενότητα 1η: Είστε έτοιμοι για τις μελλοντικές μεθόδους χρηματοδότησης των αυτοκινήτων;

Τι γίνεται με τις συμβάσεις μακροχρόνιας μίσθωσης; Οι συμβάσεις private lease θα αυξηθούν περαιτέρω; Θα εγγραφούμε όλοι στις υπηρεσίες πολυτροπικής κινητικότητας; Τα νέα μοντέλα χρηματοδότησης αυξάνονται, όπως η ιδιωτική μίσθωση, τα μοντέλα συνδρομής και οι υπηρεσίες αμοιβής ανά χρήση. Αυτό έχει συνέπειες για τα τμήματα HR, Finance και Mobility, για να μην ξεχνάμε τους πραγματικούς χρήστες.

Στους ειδικούς ομιλητές περιλαμβάνονται οι Georg Bauer (CEO, Fair.com), John Saffrett (COO, ALD) και Frank Leveque (Partner της Frost & Sullivan).

Ενότητα 2η: Και αν το μέλλον είναι κάτι περισσότερο από ηλεκτρικό;

Βήμα προς βήμα( ή χιλιόμετρο προς χιλιόμετρο), τα ηλεκτρικά οχήματα εισέρχονται στο προσκήνιο. Ωστόσο, το ντίζελ και η βενζίνη δεν θα εξαφανιστούν ακόμα. Πώς λοιπόν θα βρείτε το σωστό καύσιμο για κάθε όχημα στο στόλο σας;

Οι ομιλητές συμπεριλαμβάνουν τους Tex Gunning (CEO, LeasePlan), Sandra Roling (επικεφαλής της EV100), Antoine Dumurgier (COO, την Edenred), André ten Bloemendal (CCO της New Motion) και Stefano Sarti (ARC Europe).

Πότε και γιατί θα γίνει ένας στόλος αυτόνομος;

Η συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων και η τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα, αλλά όντως τα εξ ολοκλήρου αυτόνομα οχήματα βρίσκονται καθ’ οδόν; Ποιες λύσεις είναι έτοιμες σήμερα; Οι νέες τεχνολογίες στον τομέα αυτό θα έχουν επίσης επιπτώσεις στα τμήματα κινητικότητας, οικονομικών και ανθρώπινου δυναμικού.

Οι ειδικοί ομιλητές περιλαμβάνουν έναν εκπρόσωπο της Harmon και διάφορους άλλους από τους εκπροσώπους της αγοράς.

Μη χάσετε το Fleet Europe Forum, το γεγονός στο οποίο πρέπει να συμμετάσχετε αν θέλετε να είστε ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο. Εγγραφείτε εδώ.

 Φωτογραφία: Fleet Europe Forum 2017, Estoril (Πορτογαλία)

Προηγούμενο άρθροΚαι η VW στην πλατφόρμα Apollo της Baidu
Επόμενο άρθροΟι νέοι πετρελαιοκινητήρες είναι απολύτως καθαροί