Η Fiat Professional, κέρδισε την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών, αποτελώντας την κορυφαία μάρκα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) στην Ελλάδα το 2022, στηριζόμενη στην αποδοτική γκάμα της LCV, σε σειρά προνομιακών υπηρεσιών καθώς και στο εξειδικευμένο δίκτυο υπηρεσιών πώλησης και after sales.

Διαθέτοντας μια πληρέστατη γκάμα αποδοτικών van και παράλληλα προσφέροντας μια σειρά προνομιακών υπηρεσιών, πριν και μετά την πώληση, η Fiat Professional πραγματοποίησε και το 2022 μια εντυπωσιακή πορεία στην Ελλάδα, κατακτώντας με σημαντική διαφορά την πρώτη θέση στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV).

Με συνολικό μερίδιο που αγγίζει το 24%, περισσότερα από 2.300 νέα Fiat Professional ταξινομήθηκαν το 2022 στην ελληνική αγορά, προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη στους χρήστες τους, χάρη στην έξυπνη σχεδίαση, την υψηλή αποδοτικότητα και την κορυφαία αξιοπιστία τους. Παράλληλα, σε μια περίοδο με ιδιαίτερες προκλήσεις για την παραγωγική δυνατότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών, η Fiat Professional στην ελληνική αγορά εξασφάλισε τις απαραίτητες μονάδες, ώστε να καλύψει τη ζήτηση και να ολοκληρώσει στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια τις παραδόσεις σημαντικών συμφωνιών σε επίπεδο εταιρικών στόλων.

Όσον αφορά στα οχήματα van, η επίδοση της Fiat Professional είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Εξαιρώντας τα επαγγελματικά οχήματα pick-up, κατηγορία στην οποία δεν δραστηριοποιείται η Ιταλική εταιρεία, το μερίδιο της προσεγγίζει το 32%. Σχεδόν ένα στα τρία Van που ταξινομήθηκαν το 2022 φέρουν το σήμα της Fiat Professional, με τα Fiorino και Doblo να είναι τα δύο δημοφιλέστερα LCV μοντέλα της αγοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Κορυφαία ήταν και η επίδοση στην αναπτυσσόμενη κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών LCV,  με την Fiat Professional να επιτυγχάνει μερίδιο αγοράς άνω του 18,5%, χάρη στα νέα Ε-Scudo και E-Ducato, με την παρουσία της μάρκας στα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά μοντέλα να ενισχύεται περαιτέρω το 2023 με την έλευση και του νέου E-Doblò.

Η σημαντική ανανέωση σε προϊοντικό επίπεδο, ενισχύθηκε από την σταθερή εστίαση της μάρκας και του επίσημου δικτύου της, στις έξυπνες λύσεις και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με ανταγωνιστικές προσφορές, ελκυστικά πακέτα εξοπλισμού (Pack Tecnico), άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, την υψηλότερη εγγύηση στην αγορά (5ετής με ισχύ έως 200.000χλμ.), αλλά και περιοδικούς δωρεάν τεχνικούς ελέγχους, η Fiat Professional συνεχίζει να προσφέρει ένα πλήρες οικοσύστημα με οφέλη για τους επαγγελματίες και τους εταιρικούς στόλους.

Προηγούμενο άρθροΤο Euro NCAP ανακοίνωσε τους νικητές του 2022
Επόμενο άρθροΟι πιο επικίνδυνες χώρες για τους στόλους