Fiat: Όσα θέλετε να μάθετε για τα EV σε 8 video

Από τις 8 Μαΐου και για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, η Fiat με μια σειρά πρωτότυπων και διασκεδαστικών video, εξηγεί με σαφή και απλό τρόπο όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα EV (ηλεκτρικά οχήματα) και τους λόγους για τα οποίους είναι σκόπιμο να τα επιλέξει κάποιος.

Το πρώτο video με τίτλο “Αστικοί Κανόνες”, εξηγεί τα πλεονεκτήματα της κίνησης με το ηλεκτρικό 500 BEV στα αστικά κέντρα.

Ολόκληρη η σειρά με αυτά τα video θα προβάλλονται και στα κανάλια της Fiat στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρώτο video είναι ήδη διαθέσιμο στο YouTube εδώ:

 

Από την ανάκτηση ενέργειας μέχρι την νομοθεσία και από την οδηγική εμπειρία στους χρόνους φόρτισης και συντήρησης, μπροστά μας ανοίγεται ένα νέο πεδίο. Έτσι η Fiat βοηθά τους καταναλωτές να κατανοήσουν τον κόσμο της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης.

“Θεωρήσαμε αυτή την περίοδο που ήμασταν μακριά από τους δρόμους, ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για το μέλλον”, δήλωσε ο επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, Luca Napolitano. “Ετοιμάσαμε οκτώ σύντομα video ώστε να εξηγήσουμε με ένα απλό και διασκεδαστικό τρόπο –όπως ακριβώς αρμόζει στη φιλοσοφία της Fiat- τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα video θα σας αφήσουν με ένα χαμόγελο στα χείλη και παράλληλα θα σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε το μέλλον της αυτοκίνησης με τη Fiat”.

Τα οκτώ video δημιουργήθηκαν για να δώσουν μια ιδέα για την καθημερινότητα με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε πολλά επίπεδα, από τον τρόπο κίνησης στα κέντρα των πόλεων, μέχρι τους τρόπους φόρτισης και τον ιδανικό τρόπο οδήγησης. Η Fiat έχει μπει ήδη στην εποχή του εξηλεκτρισμού με τα νέα 500 και Panda Hybrid, ενώ προχωρά και ένα βήμα παραπέρα με το ηλεκτρικό 500 BEV. Μαζί με το κοινό, η Fiat εξετάζει και δίνει απαντήσεις σε μια αχαρτογράφητη ακόμα περιοχή, η οποία όμως σύντομα θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

 

Προηγούμενο άρθροΔικαστική απόφαση αναστέλλει την παραγωγή της Renault στη Νορμανδία
Επόμενο άρθροΗ Volvo Trucks ξεκινάει πάλι την παραγωγή φορτηγών