Σε μία φαντασμαγορική τελετή εγκαινίων, στο εντυπωσιακό της περίπτερο έκτασης 700 περίπου τ/μ. που φιλοξενείται στη φετινή Αυτοκίνηση 2019, η Mercedes-Benz Hellas, έκανε τα αποκαλυπτήρια δύο νέων μοντέλων της μάρκας, του νέου compact και μοναδικού 7θέσιου SUV οχήματος της κατηγορίας GLB και της αμιγώς ηλεκτρικής EQC, με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά και του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, Ιωάννης Καλλίγερος, απεύθυνε χαιρετισμό στο πολυπληθές ακροατήριο της Συνέντευξης Τύπου της εταιρείας και στη συνέχεια, αφήνοντας την εικόνα να μιλήσει από μόνη της, αποκάλυψε στο κοινό τις νέες, ανατρεπτικές ιδέες της μάρκας για την αυτοκίνηση του μέλλοντος με τα τρια πρωτότυπα μοντέλα.

Φωτογραφία Mercedes-Benz Hellas

Πρόκειται για την EQAτον προπομπό της EQ στην κατηγορία των compact αυτοκινήτων. Tο 2020 Smart Vision EQ Fortwo, ένα πρωτότυπο, πλήρως διασυνδεδεμένο, πλήρως αυτόνομο smart, που δείχνει με τον πιο εύσχημο τρόπο το πώς θα γίνονται οι μεταφορές εντός της πόλης με car sharing: απόλυτα προσωποποιημένα και απόλυτα αυτόνομα!

Τέλος, την τιμητική του είχε το εντυπωσιακό Mercedes EQ Silver Arrow, το ηλεκτρικό «ασημένιο βέλος» του μέλλοντος, φόρος τιμής στο αγωνιστικό παρελθόν της Mercedes-Benz.

Με την EQC αλλά και τα τρία πρωτότυπα μοντέλα που παρουσιάστηκαν, οι συστάσεις της νέας μάρκας EQ στο ελληνικό κοινό έγιναν με το πάθος που τη χαρακτηρίζει.

Τις όμορφες ιδέες της Mercedes-Benz μετουσιωμένες σε ακόμη πιο όμορφα αυτοκίνητα του παρόντος και του μέλλοντος, σε καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνολογία αιχμής μπορείτε να δείτε έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), στο περίπτερο 10.

Προηγούμενο άρθροΣταθερή απόδοση για την Continental AG σε πτωτική αγορά
Επόμενο άρθροElon Musk: Το επόμενο εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία