Η Kosmocar δίνει το στίγμα της νέας εποχής της αυτοκίνησης και της μοντέρνας αστικής μετακίνησης, σε συνδυασμό με την πρωτοπορία του Volkswagen Group στην ηλεκτροκινητικότητα, στην 85η ΔΕΘ (Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης).

Η εταιρεία συμμετέχει με ένα εντυπωσιακό περίπτερο αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση, το οποίο έχει αποδειχθεί μαγνήτης για τους επισκέπτες. Ο εκθεσιακός χώρος της Kosmocar φιλοξενεί τα ID.4 GTX και Q4 etron, τα αμιγώς ηλεκτρικά SUV των Volkswagen και Audi αντίστοιχα, που παρουσιάζονται σε πανελλήνια πρεμιέρα στο ελληνικό κοινό. Πλαισιωμένα από το ENYAQ iV, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Skoda που ήδη μετρά περίπου τρεις μήνες επιτυχημένης εμπορικής παρουσίας στη χώρα μας, τα τρία ηλεκτρικά μοντέλα δίνουν την ευκαιρία στους πολυάριθμους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την υπεροχή των μαρκών του Volkswagen Group, στη νέα μορφή αυτοκίνησης.

Το «παρών» στο περίπτερο της Kosmocar δίνουν και τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Kosmoride, που προσφέρουν μία σύγχρονη, εναλλακτική και οικολογική μορφή αστικής μετακίνησης, διευρύνοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες κάθε ποδηλάτη. Σύμβουλοι πωλήσεων της Kosmoride δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες και λύνουν κάθε απορία για την επιλογή του κατάλληλου e-Bike για κάθε σωματότυπο, τους χρόνους φόρτισης, την ηλεκτρική αυτονομία αλλά και τις πολλές δυνατότητες αγοράς με κρατική επιδότηση, ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής και απόσυρση παλαιού ποδηλάτου.

Η παρουσία της Kosmocar στην 85η ΔΕΘ δεν εξαντλείται στον ρόλο του εκθέτη, δεδομένου ότι είναι Επίσημος Χορηγός Μετακίνησης, με τα ID.3, Audi e-tron και Skoda ENYAQ iV να είναι τα «Επίσημα Αυτοκίνητα» της εφετινής έκθεσης.

Η 85η ΔΕΘ, η πρώτη μεγάλη Covid Free ευρωπαϊκή έκθεση σύμφωνα με τη διοργανώτρια HELEXPO, διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της το προηγούμενο Σάββατο και ολοκληρώνεται αυτήν την Κυριακή. Ώρες λειτουργίας τις καθημερινές 16.00-22.00 και τα Σαββατοκύριακα 10.00-22.00.

Προηγούμενο άρθροΕΕΚ 2021: Είμαστε Υγιείς και Ασφαλείς με τη Βιώσιμη Κινητικότητα
Επόμενο άρθροLeasePlan, επιστημονικοί στόχοι για την κλιματική αλλαγή