Η Elli λανσάρει πανευρωπαϊκή λύση φόρτισης για ηλεκτρικούς στόλους, την Elli Fleet Charging, που διαχειρίζεται τη φόρτιση οχημάτων στόλου κατ’ οίκον, σε δημόσιο φορτιστή και στην εργασία.

Κατόπιν επιτυχών δοκιμών στη Γερμανία, η εταιρεία λύσεων ηλεκτρικής κινητικότητας του Volkswagen Group, Elli, επεκτείνει πλέον την υπηρεσία της φόρτισης στόλου σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το λογισμικό παρέχει στους υπεύθυνους στόλου ευρύτερη εικόνα και μεγαλύτερο έλεγχο κόστους των διαδικασιών φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων τους.

Η Elli παρουσίασε την καινοτόμο λύση «Elli Fleet Charging» για στόλους ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την Ευρώπη. Αυτό το σύστημα παρέχει στις εταιρείες της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Αυστρίας την δυνατότητα αποτελεσματικής διαχείρισης και βελτιστοποίησης των ηλεκτρικών στόλων τους, διασφαλίζοντας οικονομική φόρτιση οχημάτων, τόσο ιδιωτικής, όσο και δημόσιας υποδομής φόρτισης.

Από τον Απρίλιο του 2024, η Elli Fleet Charging θα περιλαμβάνει και λύσεις φόρτισης εν ώρα εργασίας, που θα καλύπτουν τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση απλών σταθμών και σταθμών ταχυφόρτισης σε εγκαταστάσεις εταιρειών. Μετά τις προαναφερθείσες χώρες, η υπηρεσία θα επεκταθεί σε επιπλέον ευρωπαϊκές χώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν το νέο λογισμικό Elli online.

«Ενσωματωμένη πολυεθνική τιμολόγηση»

«Η διαχείριση ηλεκτρικού στόλου διαφέρει από την κλασική διαχείριση στόλου, επειδή οι οδηγοί εταιρικών αυτοκινήτων δεν φορτίζουν μόνο στο δρόμο», αναφέρει ο Giovanni Palazzo, CEO της Elli. «Οι εταιρείες χρειάζονται λύση με ενσωματωμένο πολυεθνικό σύστημα τιμολόγησης για όλους τους τύπους φόρτισης, από τον δημόσιο σταθμό ταχυφόρτισης έως τον οικιακό φορτιστή με μετρητή ενέργειας MID».

Η Elli δοκίμασε με επιτυχία το λογισμικό φόρτισης και την κονσόλα του με την συμμετοχή 650 υπευθύνων στόλου επιλεγμένων γερμανικών εταιρειών.

Προηγούμενο άρθροΔύο γιγαντοπρέσες Idra 9.000 τόνων στη Volvo Cars
Επόμενο άρθροStellantis: H Factory Booster Day δίνει λύσεις