Η Nissan θα κατασκευάσει μια ειδική έκδοση του GT-R, για να τιμήσει την συνεργασία της με τη Naomi Osaka. Το περιορισμένης έκδοσης μοντέλο, θα είναι διαθέσιμο  σε τρία χρώματα.

Η Nissan θα ανοίξει το “βιβλίο” παραγγελιών για μια ειδική έκδοση του Nissan GT-R, με σκοπό να τιμήσει την συνεργασία  της με την πρωταθλήτρια του τένις στο  Grand Slam, Naomi Osaka.

Για την περίσταση, η Nissan σχεδιάζει να κατασκευάσει έως και 50 αυτοκίνητα, με εξατομικευμένες προδιαγραφές που βασίζονται στην έκδοση Premium του Nissan GT-R. To μοντέλο θα προσφέρεται με τρεις επιλογές χρώματος : Midnight Opal, Brilliant White Pearl και Meteor Flake Black Pearl.

Η Osaka, η οποία “χρίστηκε” πρέσβειρα της  Nissan,  λίγες μέρες αφότου κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα στο  Grand Slam, συνέδραμε στην επιλογή των σχεδίων για τα χρώματα της ειδικής έκδοσης του GT-R. Για το αναμνηστικό μοντέλο, έχουν αναπτυχθεί τρία νέα σχέδια χρωμάτων και μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε από τα χρώματα του αμαξώματος.

Το αυτοκίνητο έρχεται με στοπ φώτα LED  υψηλής στάθμης, στην πίσω ανθρακονημάτινη αεροτομή, καθώς και με μια χρυσή “ταυτότητα”  πλαισίου στον κινητήρα.

Οι τιμές για το συγκεκριμένο supercar, που θα πωληθεί αποκλειστικά στην Ιαπωνία, θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

 

Προηγούμενο άρθροΗ DS TECHEETAH ανακοίνωσε επέκταση συμβολαίου με τον Jean-Éric Vergne
Επόμενο άρθροO Aπολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της Mercedes-Benz Ελλάς