Η DS TECHEETAH ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τo συμβόλαιό της με τον πρωταθλητή της Formula E, Jean-Éric Vergne.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι κλείσαμε ένα νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με τον Jean-Éric Vergne, ο οποίος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας μέχρι σήμερα στον τίτλο του Πρωταθλήματος Οδηγών, το οποίο αποτελεί μια ξεχωριστή υπόθεση για όλους μας. Ο Jean-Éric είναι μαζί μας από την τρίτη σεζόν και υπήρξε σημαντικός πυλώνας για την οικοδόμηση και την συνοχή της ομάδας με τη διοίκηση και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε τη συνεχιζόμενη συνεργασία μας. Το ότι διαθέτουμε δύο οδηγούς διεθνούς επιπέδου στην ομάδα μας είναι ουσιαστικής σημασίας για τον διαρκή στόχο μας, να εργαστούμε για περαιτέρω νίκες στο πρωτάθλημα”, δήλωσε ο Πρόεδρος της DS TECHEETAH, Edmund Chu.

“Κατ΄αρχάς, θα ήθελα να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην DS TECHEETAH για την συνεχή εμπιστοσύνη της σε μένα. Η DS TECHEETAH υπήρξε το σπίτι και η οικογένειά μου για τις τελευταίες δύο σεζόν και είναι φανταστικό το να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί. Πετύχαμε κάτι απίστευτο την περασμένη σεζόν κερδίζοντας τον τίτλο των Οδηγών και όλοι επιθυμούμε περισσότερα. Υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές στους αγώνες ταχύτητας και η επέκταση του συμβολαίου είναι σημαντική τόσο για μένα όσο και για την ομάδα, καθώς μπορούμε τώρα να εξετάσουμε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική μαζί. Αποσκοπούμε σε μεγαλύτερη επιτυχία μαζί σαν ομάδα και αυτή είναι μόνον η αρχή. Αλλά πρώτα, έχουμε το πρωτάθλημα Ad Diriyah E-Prix και θα είναι πολύ συναρπαστικό να δούμε πού θα καταλήξουμε. Η πίστα φαίνεται υπέροχη και μου αρέσει να οδηγώ το DS E-TENSE FE19, οπότε ας αγωνιστούμε! ” δήλωσε ο οδηγός της DS TECHEETAH, Jean-Éric Vergne.

“Αυτή η μακροπρόθεσμη δέσμευση μεταξύ της DS TECHEETAH και του Jean-Éric Vergne, του εξέχοντα πρωταθλητή Formula Ε, αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για όλη την ομάδα των DS Automobiles. Εκτός από την ταχύτητά του και την εμπειρία του στα μοντέλα, ο Jean-Éric είναι ένας υπέροχος πρεσβευτής για την μάρκα. Μαζί με τον André Lotterer, έχουμε αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες ομάδες οδηγών στο δίκτυο για να οδηγήσουν το DS E-TENSE FE19 στην κορυφή. Αποτελεί εξαιρετικό κίνητρο και συμβάλλει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των αυριανών ηλεκτρικών τεχνολογιών της DS”, δήλωσε ο Performance Director της DS, Xavier Mestelan Pinon.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Sam Vilain θα διευθύνει και την Opel Belgium B2B
Επόμενο άρθροΕιδική έκδοση του GT-R από τη Nissan προς τιμήν της Naomi Osaka