Η Arval, εταιρεία full-service leasing και κινητικότητας που διαχειρίζεται 97 χιλιάδες συμβάσεις μίσθωσης οχημάτων μόνο στο Βέλγιο και 1,59 εκατομμύρια παγκοσμίως, ανακοίνωσε δύο νέες τοποθετήσεις ανωτέρων στελεχών.

Σε συνέχεια της ανάληψης καθηκόντων Γενικού Διευθυντή της BNP Paribas Fortis Retail από τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της Arval Βελγίου, Laurent Loncke, ο Dan Boiangiu αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Arval Βελγίου και η Julie Meynard αναλαμβάνει Director του Arval International Business Office (IBO), που αντιπροσωπεύει το 25% του συνολικού στόλου της εταιρείας.

Dan Boiangiu

Ο Dan Boiangiu εντάχθηκε στην Arval το 2006 και ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της Arval Ρουμανίας το 2014. Το 2021 ανέλαβε διευθυντής του Arval International Business Office. Από την θέση αυτή, ο κ. Boiangiu με ομάδα διεθνών εμπειρογνωμόνων διαχείρισης στόλου υποστήριξε τις ανάγκες κινητικότητας και ενεργειακής μετάβασης στρατηγικών διεθνών πελατών της εταιρείας του.

Julie Meynard

Η σημερινή Διευθύντρια του Arval Consulting & Arval Mobility Observatory, Julie Meynard, αναλαμβάνει επικεφαλής του Arval IBO, την 1η Μαρτίου 2023. Με εμπειρία στον κλάδο επαγγελματικών μετακινήσεων, η κ. Maynard γνωρίζει καλά, επί 18 έτη, την Arval, συμπεριλαμβανομένων 10 ετών στο IBO. Θα αναφέρεται στον Bart Beckers, Αναπληρωτή CEO & Chief Commercial Officer της Arval.

Αμφότεροι αναλαμβάνουν καθήκοντα την 1η Μαρτίου 2023.

Σχολιάζοντας τις δύο αναλήψεις, ο Alain van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval, δήλωσε: «Με την τεχνογνωσία της Julie στον τομέα του leasing και με την παγκόσμια προσφορά της Element-Arval Global Alliance, η IBO βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δραστηριοτήτων μας. Η Arval Βελγίου αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες κινητικότητας και αποτελεί απόλυτα επιτυχή επιχείρηση της Arval. Με την υποστήριξη των αφοσιωμένων και επαγγελματικών ομάδων της Arval Βελγίου, είμαστε βέβαιοι ότι ο Dan θα συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά του Laurent και θα προωθήσει αποφασιστικά την εταιρεία σε βιώσιμη επιτυχία».

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Targa Telematics με BMW και MINI
Επόμενο άρθροΗ Ford προσθέτει τις μπαταρίες LFP στα EV της