Συνεργασία Targa Telematics με BMW και MINI

Η Targa Telematics προέβη σε στρατηγική συνεργασία με τη BMW και τη MINI, προσθέτοντας τις ροές δεδομένων των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών στην ψηφιακή της πλατφόρμα, ολοκληρώνοντας ένα ακόμα βήμα προς την «παγκόσμια ενοποίηση δεδομένων».

Τα δεδομένα τηλεματικής των κατασκευαστών είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτιστοποίηση των στόλων και την βελτίωση της αποτελεσματικότητας και η Targa Telematics συνεχίζει την συλλογή δεδομένων αυτοκινητοβιομηχανιών. Η Targa επιδιώκει την βελτίωση των συνδεδεμένων υπηρεσιών κινητικότητας της ψηφιακής της πλατφόρμας, απλοποιώντας την ενσωμάτωση και χρήση δεδομένων των κατασκευαστών, σε πλήρη συμμόρφωση με τον GDPR.

Η Targa Telematics χρησιμοποιεί τις συσκευές που εγκαθιστούν οι κατασκευαστές στα τελευταία μοντέλα, συνδέοντας απευθείας τα αυτοκίνητα στην ψηφιακή της πλατφόρμα και διευκολύνοντας σημαντικά τη διαδικασία παροχής συνδεδεμένης κινητικότητας, παρακάμπτοντας την εγκατάσταση μετά την πώληση. Ως ένας από τους παρόχους συνδεδεμένης κινητικότητας που χρησιμοποιεί δεδομένα κατασκευαστών, η Targa Telematics προτίθεται να:

  • Προσφέρει στους υπεύθυνους στόλου και τους οδηγούς περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες,
  • Απλοποιεί την διαδικασία παροχής στα οχήματα.

Επισημαίνοντας την αυξανόμενη τάση των κατασκευαστών να μοιράζονται τα δεδομένα τους με τρίτους που ειδικεύονται σε συνδεδεμένες τεχνολογίες και τηλεματική, ο Alberto Falcione, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Targa Telematics, δήλωσε: «Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιούμε την ειδική πλατφόρμα μας «hardware agnostic – παντός εξοπλισμού», που μπορεί να συλλέξει, να ενσωματώσει και να αναλύσει δεδομένα κάθε κατασκευαστή αυτοκινήτων και να απλοποιήσει την τεχνολογία τηλεματικής, μειώνοντας τις επιπτώσεις εγκατάστασης της συσκευής».

Προηγούμενο άρθροinstacar: νέος γύρος χρηματοδότησης, 55 εκατ. ευρώ
Επόμενο άρθροΔύο νέες τοποθετήσεις στη Διοίκηση της Arval