Νέος γύρος χρηματοδότησης του instacar, ύψους 55 εκατ. ευρώ για την επιτάχυνση του πλάνου ανάπτυξης της εταιρείας.

Το instacar, η πρώτη πλήρως ψηφιακή υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την άντληση νέων κεφαλαίων, συνολικού ύψους 55 εκατ. ευρώ, τα οποία θα της επιτρέψουν την επιτάχυνση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξής της κατά τα επόμενα χρόνια.

Ο νέος γύρος χρηματοδότησης, είναι ο δεύτερος κατά σειρά μετά την αρχική επένδυση για τη δημιουργία του instacar. Στον γύρο αυτό συμμετέχουν πάλι η Autohellas, ο Όμιλος Olympia και το Velocity.Partners καθώς και ο νέος επενδυτικός εταίρος, το Elikonos 2 SCA SICAR. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις πρώτοι, ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στο αναπτυξιακό μοντέλο του instacar, συνεχίζοντας την έμπρακτη χρηματοδοτική τους στήριξη στην μετεξέλιξη της καινοτόμου ελληνικής startup, σε μια δυναμική εταιρεία που αναπτύσσει στην Ελλάδα το ευέλικτο συνδρομητικό μοντέλο αυτοκινήτου (Car as a Service).

Το instacar ιδρύθηκε το 2018 και έκανε το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας του τον Σεπτέμβριο του 2019, παρέχοντας μια καινοτόμο λύση, για να καλύψει το κενό ανάμεσα στην ενοικίαση αυτοκινήτου και το παραδοσιακό leasing. Η επιτυχημένη ελληνική startup, μέσα σε μόλις τρία χρόνια λειτουργίας, έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με το ευέλικτο συνδρομητικό μοντέλο αυτοκινήτου, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις και στρατηγικές συνεργασίες, που της επιτρέπουν να υλοποιεί ένα διευρυμένο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης.

Προηγούμενο άρθροΤελικές δοκιμές του νέου Touareg στην Λαπωνία
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Targa Telematics με BMW και MINI