Δυναμική δρομολόγηση οχημάτων προσφέρει στους επαγγελματικούς στόλους στην Ελλάδα η  iLink για αποτελεσματικότερο fleet management. 

Ο προγραμματισμός και η βελτιστοποίηση των καθημερινών δρομολογίων αποτελεί κομβικό ζήτημα για αρκετές επιχειρήσεις, οι οποίες καλούνται πλέον να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις της αγοράς που προέκυψαν από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας. Η iLink έχοντας αναπτύξει την πληρέστερη πλατφόρμα για τη διαχείριση των οχημάτων και των δρομολογίων, δίνει λύση πλέον και στις εταιρείες που παρέχουν on the spot υπηρεσίες delivery.

Μέσω του PowerFleet Dynamic Routing οι παραγγελίες δρομολογούνται και ανατίθενται στα οχήματα κατά την άφιξή τους, λαμβάνοντας υπόψη ποια είναι διαθέσιμα, πως έχουν δρομολογηθεί οι παραδόσεις ως εκείνη τη στιγμή, το μέγιστο δυνατό χρόνο εξυπηρέτησης της κάθε παράδοσης και πολλά άλλα. Η έξυπνη προβολή των παραγγελιών σε οθόνη σε γραμμική μορφή και με διαφορετικούς χρωματισμούς, διευκολύνει τους οδηγούς στο να αντιληφθούν κατά την άφιξή τους ποιες παραδόσεις τους έχουν ανατεθεί, να τις διαχειριστούν άμεσα και να ξεκινήσουν το δρομολόγιό τους.

Επιπρόσθετα, η Fleet Management Suite της iLink συνδυάζει στο ίδιο περιβάλλον εργασίας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη διαχείριση του στόλου οχημάτων, όπως προηγμένο σύστημα διαχείρισης οχημάτων μέσω τηλεματικής, πολλαπλή δρομολόγηση με ποικίλες παραμέτρους, πλήρες ERP οχημάτων και Eco-safe Driving. Οι υπηρεσίες της iLink δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε τμήμα Logistics να έχει αποτελεσματικότερη διαχείριση δρομολογίων, βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων και χρόνου, μείωση λειτουργικών εξόδων και αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Η Δυναμική Δρομολόγηση της iLink θα παρουσιαστεί στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2021 που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo στις 2-4 Οκτωβρίου 2021.

Προηγούμενο άρθροΟι μεγάλες εταιρείες πετρελαίου και οι στρατηγικές τους
Επόμενο άρθροFuelmax Endurance, για εξοικονόμηση καυσίμου