Destination Zero: Adopt & Adapt – Υιοθετήστε και προσαρμόστε με επιτυχία τον στόλο και την κινητικότητά σας στις Fleet Europe Days 2023.

Ελάτε μαζί μας στη Λισαβόνα, στις 22 και 23 Νοεμβρίου, στις πολυαναμενόμενες Fleet Europe Days 2023, όπου θα συγκεντρωθούν γνωστοί ηγέτες εταιρικών στόλων και κινητικότητας.

Η εκδήλωση αποτελεί χώρο συνάντησης αρμοδίων λήψης αποφάσεων που διαχειρίζονται πάνω από ένα εκατομμύριο εταιρικά αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Μαζί τους θα προσέλθουν ηγέτες βασικών προμηθευτών και συνεργάτες υπηρεσιών στόλου για να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις, να δικτυωθούν και να συμμετάσχουν σε σεμινάρια και παρουσιάσεις εμπειρογνωμόνων..

1.200 σύνεδροι

Περισσότεροι από 1.200 εκπρόσωποι προβλέπεται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, με θέμα «Destination Zero: Adopt & Adapt – Προορισμός Μηδέν: Υιοθετήστε & Προσαρμόστε», που υπογραμμίζει την επιτακτική ανάγκη απανθρακοποίησης των οχημάτων των επιχειρήσεων και ενίσχυσης των οδηγών.

International Fleet Managers Institute

Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, στις 22 Νοεμβρίου, η κοινότητα αγοραστών εταιρικού στόλου θα συμμετάσχει σε μια σειρά εκπαιδευτικών ενοτήτων.

  • Το International Fleet Managers Institute  (IFMI) θα συζητήσει για τις συμβάσεις και τις προμήθειες του διεθνούς στόλου στην όλο και πιο περίπλοκη εφοδιαστική αλυσίδα.
  • Το Smart Mobility Institute  (SMI) θα παράσχει στους πελάτες στόλου και κινητικότητας πληροφορίες για τέσσερα βασικά στοιχεία που καθορίζουν την επιτυχημένη εγκατάσταση και εφαρμογή της έξυπνης κινητικότητας σε πολυεθνικό περιβάλλον.
  • Το Global Fleet Managers Club (GFMC) θα συγκεντρώσει παγκόσμιους και περιφερειακούς fleet managers σε μια ενότητα συγκριτικής αξιολόγησης, που θα περιλαμβάνει ευρεία ανάλυση δεδομένων της Global Fleet Survey 2023, στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 100 πολυεθνικές εταιρείες.

Fleet Europe Remarketing Forum

Εστιάζοντας στο κρίσιμο τελικό αποτέλεσμα, το Fleet Europe Remarketing Forum, που έχει επίσης προγραμματιστεί για την πρώτη ημέρα, θα εμβαθύνει στις βασικές αρχές του βιώσιμου remarketing οχημάτων, μέσω τριών βασικών πυλώνων:

  1. Υιοθέτηση της καινοτομίας στις πωλήσεις και τη διανομή
  2. Βελτίωση της νέα προστιθέμενης αξίας του διεθνούς remarketing
  3. Προσαρμογή στις ευκαιρίες ηλεκτροκίνησης

Στο τέλος της ημέρας, οι συμμετέχοντες θα γιορτάσουν την αριστεία στο remarketing  με την τελετή και το δείπνο των Remarketing Awards.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το Fleet Europe Village, με πάνω από 60 περίπτερα συμμετεχόντων, παρέχοντας φιλόξενο περιβάλλον δικτύωσης. Φέτος, η έκθεση θα παρουσιάσει 20 νέα, φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα αυτοκινήτων, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για δοκιμές οδήγησης.

CEOs και COOs

Η επομένη, 23 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει με πρωινό της πρωτοβουλίας Inspiring Women in Fleet και παρουσιάσεις από τις κορυφαίες ηγέτες επιχειρήσεων, Sarina Vale και Raluca Mosu.

Η κοινότητα του Fleet & Mobility θα συνεχίσει τις συναντήσεις και την υποδοχή στο Fleet Europe Village, όπου φιλοξενούνται ασυναγώνιστοι ομιλητές, όπως οι Michael Shu, Διευθύνων Σύμβουλος της BYD Europe, Richard Knubben, Γενικός Γραμματέας της Leaseurope, Lubomila Jordanova, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Plan A, Edward Kulperger, Senior Vice President της Geotab, Stéphane Crasnier, Group Chief Fleet Officer του Europcar Mobility Group, Christian Schüler, CEO της Athlon, Markus Deusing, CEO της Alphabet, Alain Van Groenendael, CEO της Arval και Tim Albertsen, CEO της Ayvens, για ανάλυση της στρατηγικής και των ευκαιριών που αντιμετωπίζουν οι πολυεθνικοί στόλοι στην Ευρώπη.

Το βράδυ, οι σύνεδροι θα παραστούν στα Fleet Europe Awards 2023 — και στο επίσημο δείπνο προς τιμήν των εξαιρετικών προσώπων του τομέα ευρωπαϊκού στόλου.

Λεπτομέρειες και εγγραφή

Οι Fleet Europe Days θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο της Λισαβόνας. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ. 

Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο MINI “made in Germany”
Επόμενο άρθροΣυνεργασία WTW με το Mobility Maturity Map