Nicole Garcia, Head of Motor Fleet, Western Europe at Willis Towers Watson will explain how telematics can benefit your risk management. Αlois Wildman, CEO and Founding President of GlobalmatiX AG. Ηis presentation entitled: The value of next gen telematics

Η Nicole Garcia της Willis Towers Watson και ο Alois Widmann της Globalmatix θα μιλήσουν για τη χρησιμότητα της Τηλεματικής στη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας/χρήσης (TCO) στο Connected Fleets Conference στις Βρυξέλλες, στις 15 και 16 Μαΐου 2019.

Κατά τη διάρκεια μιας 15λεπτης παρουσίασης, η Nicole Garcia, επικεφαλής του Motor Fleet Δυτικής Ευρώπης της Willis Towers Watson, θα εξηγήσει πώς η τηλεματική μπορεί να ωφελήσει τη διαχείριση κινδύνου, οικοδομώντας μια γέφυρα μεταξύ ασφάλισης και πρόληψης, ενώ θα ασχοληθεί, επίσης, με το πώς το συνδεδεμένο αυτοκίνητο και η ανάλυση δεδομένων έχουν ενεργοποιήσει νέα επιχειρηματικά μοντέλα στον κλάδο της κινητικότητας.

Ο Alois Widman, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτικός Πρόεδρος της GlobalmatiX AG, θα μιλήσει επίσης για 15 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, με τίτλο «Η αξία της επόμενης γενεάς τηλεματικής» ο διεθνής εμπειρογνώμων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και του IoT θα αναλύσει την αξιοποίηση δεδομένων αυτοκινήτων για τη διάγνωση και την προληπτική συντήρηση, αλλά και για τις αναλύσεις στη συμπεριφορά των οδηγών και σε άλλες εφαρμογές.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε από αυτούς τους εμπειρογνώμονες στο Connected Fleets Conference στις Βρυξέλλες, στις 15 και 16 Μαΐου.

Η Nicole Garcia έχει πτυχίο νομικής από το πανεπιστήμιο της Βαλένθια και ξεκίνησε την καριέρα της το 2010 σε δικηγορικό γραφείο ειδικευμένο στις διεθνείς χερσαίες και θαλάσσιες μεταφορές. Έγινε διεθνής συντονίστρια έργων στη Foster & Partners, στο Λονδίνο το 2012, πριν ενταχθεί στη Willis Towers Watson το 2014, ως μέλος της διεθνούς ομάδας διοίκησης. Το 2016, η Nicole προσχώρησε στην ομάδα διοίκησης Δυτικής Ευρώπης ως διευθύντρια επιχειρήσεων του Motor Fleet, συντονίζοντας αντίστοιχες ομάδες σε 14 χώρες. Στο πλαίσιο του τρέχοντος ρόλου της, αναπτύσσει και προωθεί νέα προϊόντα και προσφορές υπηρεσιών και διαπραγματεύεται με σημαντικές ασφαλιστικές εταιρείες με ευρωπαϊκή παρουσία. Από τον Ιανουάριο του 2019 συντονίζει επίσης την πρακτική του Global Motor Fleet.

Ο Alois Widmann ξεκίνησε πριν από 29 χρόνια τη σταδιοδρομία του σε εταιρικές ομάδες πωλήσεων όπως η Digital Equipment και η Apple Computer, πριν εισέλθει στον ανερχόμενο κλάδο των τηλεπικοινωνιών, σε διάφορες θέσεις VP και επιπέδου C σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Ο Alois δημιούργησε και διαχειρίσθηκε πολλά κέντρα εξειδίκευσης M2M για MNOs και MVNOs στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική. Την τελευταία δεκαετία, επικεντρώθηκε στους παρόχους υπηρεσιών M2M, που προσφέρουν καινοτόμες και επαναστατικές λύσεις τηλεματικής για την αυτοματοποίηση της αυτοκινητοβιομηχανίας και της αγοράς, πριν ιδρύσει, το 2017, την GlobalmatiX AG, έναν πάροχο τηλεπικοινωνιών και τηλεματικής επόμενης γενεάς, που εδρεύει στο Λιχτενστάιν και το 2018 έγινε μέλος του ομίλου Softing AG.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου και δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

Στη φωτογραφία οι δύο από τους ομιλητές του συνεδρίου που αναφέρονται παραπάνω.

Προηγούμενο άρθροΚινητικότητα για Μεγαλουπόλεις: Audi AI:ME
Επόμενο άρθροΣτις πόλεις με Ζώνη Xαμηλών Eκπομπών προστίθεται η Γάνδη