Το θέμα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο είναι πολύ σημαντικό από στρατηγικής, ανταγωνιστικής και εμπορικής σκοπιάς, αλλά οι τεχνικές πτυχές της ασφάλειας του κυβερνοχώρου μπορούν να είναι ιδιαίτερα σύνθετες. Το  Connected Fleets Conference θα φωτίσει όλες αυτές τις πτυχές.

Στο Connected Fleets Conference του Fleet Europe στις Βρυξέλλες, στις 15 και 16 Μαΐου 2019, το οποίο απευθύνεται σε στελέχη του χώρου του fleet που προσπαθούν να κατανοήσουν, να προμηθευτούν και να εφαρμόσουν τηλεματική, οι συμμετέχοντες θα μάθουν από μερικούς από τους κορυφαίους στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου συνδεδεμένων στόλων, πώς να προωθήσουν την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα και την ασφάλεια των συνδεδεμένων στόλων τους σήμερα και στο μέλλον.

Ο Dirk Schlimm, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της κορυφαίας εταιρείας τηλεματικής Geotab, θα πάρει συνέντευξη από τον Δρα. Dan Massey, Διευθυντή του Προγράμματος Τεχνολογίας, Κυβερνοασφάλειας και Πολιτικής και Καθηγητή Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο Boulder, μαζί με τον Ted Guild, Connected Vehicle Lead στο W3C και στο ερευνητικό προσωπικό του MIT Computer Science και του Εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης (CSAIL).

Ο Dirk Schlimm είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Geotab από το 2010 βοηθώντας στην προώθηση της παγκόσμιας στρατηγικής, των εταιρικών πρακτικών και της διαχείρισης κινδύνων της Geotab. Επιβλέπει το νομικό πλαίσιο και το πλαίσιο πολιτικής για την προστασία των δεδομένων ιδιωτικότητας, τη χρήση δεδομένων και την πρόσβαση σε αυτά. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Influencing Powerful People“.

Ο Δρ. Dan Massey, Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, είναι επικεφαλής του Προγράμματος Τεχνολογίας, Ασφάλειας Κυβερνοχώρου και Πολιτικής (TCP) και είναι μέλος του Neutral Vehicle Consortium. Πριν από την είσοδό του στο CU Boulder, ο Δρ. Massey ήταν Διευθυντής Προγράμματος του Τομέα Ασφάλειας Κυβερνοχώρου, στην Διεύθυνση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DHS).

Ο Ted Guild ανήκει στο ερευνητικό επιτελείο του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης (CSAIL) του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), στο Cambridge της Βοστώνης. Από τον Οκτώβριο του 2014 είναι Connected Vehicle Lead (Επικεφαλής Συνδεδεμένων Οχημάτων) στο World Wide Web Consortium (W3C), μια διεθνή κοινότητα που δημιουργεί τεχνικά πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές για να διασφαλίσει πως το Διαδίκτυο παραμένει ανοικτό, προσβάσιμο και διαλειτουργικό για όλους παγκοσμίως.

Μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε από αυτούς τους ειδικούς – δηλώστε συμμετοχή στο Connected Fleets Conference, που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, στις 15 και 16 Μαΐου 2019.

Προηγούμενο άρθροΗ Porsche συνεργάζεται με την ABB για την επόμενη γενιά φορτιστών στην Ιαπωνία
Επόμενο άρθροΤο ΕΚ ενέκρινε τον κανονισμό για νέες τεχνολογίες ασφαλείας οχημάτων