Ned Ryan, Chief Product Development Officer της Hertz

Η Hertz ανακοίνωσε την ένταξη του Ned Ryan ως επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων, από τις 9 Μαΐου. Ο κ. Ryan θα είναι υπεύθυνος συνδεδεμένων προϊόντων και τεχνολογίας προς βελτίωση της εμπειρίας πελατών, καθώς η Hertz αναβαθμίζει τις υπηρεσίες σύγχρονης κινητικότητας.

«Η φιλοδοξία πρωτοπορίας μας στην κινητικότητα στηρίζεται στην επένδυση στην τεχνολογία και την καινοτομία και ο Ned είναι το ιδανικό στέλεχος για την προώθηση των περαιτέρω ψηφιακών μας επιδιώξεων», δήλωσε ο CEO της Hertz, Stephen Scherr. «Ο Ned διαθέτει εμπειρία στην καινοτομία, ως ιδρυτής και CEO διαφόρων επιχειρήσεων startup, συμπεριλαμβανομένων δύο επιτυχημένων εταιρειών κινητικότητας και πιο πρόσφατα στην Ford. Ο Ned θα συνεργαστεί στενά με τον Tim Langley-Hawthorne, Chief Information Officer και την ομάδα μηχανικών ανάπτυξης τεχνολογικών λύσεων παγκόσμιας κλάσης, που καθιστούν την Hertz βασικό παράγοντα των μετακινήσεων και της αυτοκινητοβιομηχανίας».

Ο κ. Ryan διαθέτει επιχειρηματικό πνεύμα και είναι παθιασμένος με τη δημιουργία προϊόντων και ομάδων με επίκεντρο την κινητικότητα. Το 2013, λανσάρισε την Breeze, την πρώτη ευέλικτη πλατφόρμα χρηματοδότησης rideshare, η οποία εξαγοράστηκε από την Ford το 2016. Ίδρυσε επίσης την Canvas, συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων που εξαγοράστηκε από την Fair.com στα τέλη του 2019. Πρόσφατα εκτελούσε ανώτερα καθήκοντα στην Ford, σε νέες, ψηφιακά συνδεδεμένες δραστηριότητες κινητικότητας.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που θα συμμετάσχω στην ομάδα της Hertz, σε μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της εταιρείας», δήλωσε ο Ned Ryan. «Επιθυμώ να δημιουργήσω προϊόντα παγκόσμιας κλάσης για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Προηγούμενο άρθροΝέα σειρά προϊόντων από την EVziiin
Επόμενο άρθροΗ Ford συνεργάζεται με την DHL στις υπηρεσίες στόλου