Η Ford Fleet Management υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την DHL Inside Track για την διαχείριση προετοιμασίας και μεταφοράς μισθωμένων οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η DHL Inside Track, που αποτελεί τον επιχειρηματικό κλάδο πωλήσεων αυτοκινήτων της DHL, θα είναι υπεύθυνη κρατήσεων και παράδοσης οχημάτων στους πελάτες της Ford, καθώς και περισυλλογής και ανακαίνισης. Η Ford Fleet Management, κοινοπραξία της Ford και της ALD Automotive, παρέχει βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ευέλικτη μίσθωση ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) και επιβατικών αυτοκινήτων.

Η διαδικασία logistics θα εφαρμόζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, στο πλαίσιο της στρατηγικής της Ford για αύξηση της αποδοτικότητας. Την διαδικασία αναλαμβάνει η μονάδα διαχείρισης στόλου του Cambridgeshire, η οποία διαθέτει την απαιτούμενη υποδομή.

Η Ford αναφέρει πως η συνεργασία με την DHL Inside Track είναι η σωστή προς εκπλήρωση των φιλόδοξων σχεδίων ανάπτυξης, λόγω εκτενούς εμπειρίας της Inside Track.

Από την πλευρά της DHL Inside Track, η συνεργασία δίνει την ευκαιρία αξιοποίησης της εμπειρίας ηλεκτρονικού εμπορίου B2C προς βελτίωση του leasing στόλου.

Η DHL Inside Track εξασφάλισε τριετές συμβόλαιο διαχείρισης στόλου και τεχνικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 2021 με την BMW.

Ο John Wright, Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Fleet Management δήλωσε μεταξύ άλλων για την επιλογή του Inside Track, “Έχουμε φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης και είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα έχει την ικανότητα και την ικανότητα να μας βοηθήσει να τα πετύχουμε”.

Ο Jim Cleary, επικεφαλής της DHL Inside Track πρόσθεσε: «Η Ford Fleet Management είναι μια συναρπαστική νέα επιχείρηση, που προσφέρει στους πελάτες πρόσβαση σε κορυφαία οχήματα του κλάδου μέσω μιας απλής, διαισθητικής διαδικτυακής εμπειρίας. Εκτός από το ότι μπορούμε να παρέχουμε μια εξειδικευμένη εγκατάσταση και μια έμπειρη ομάδα που γνωρίζει τον κλάδο τελικών οχημάτων και στόλου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας στο B2C E-Commerce για να αλλάξουμε το fleet leasing προς το καλύτερο».

Προηγούμενο άρθροChief Product Development Officer της Hertz ο Ned Ryan
Επόμενο άρθροMirrorCam δεύτερης γενιάς από την Mercedes-Benz Trucks