Chief Compliance της Daimler ο Dr. Wolfgang Bartels
Daimler AG Headquarter Stuttgart, Germany

Ο Dr. Wolfgang Bartels θα είναι ο νέος Chief Compliance Officer της Daimler την 1η Ιουλίου 2020 και θα είναι, επίσης, Επικεφαλής του τμήματος Συμμόρφωσης. Θα διαδεχθεί τον Olaf Schick, ο οποίος θα γίνει CFO της Daimler Greater China από την 1η Ιουλίου 2020.

Dr. Wolfgang Bartels, new Chief Compliance Officer Daimler AG

“Ο Wolfgang Bartels είναι πεπειραμένος δικηγόρος με υψηλό επίπεδο επιχειρηματικής εξειδίκευσης και εξαιρετική διεθνή εμπειρία”, δήλωσε η Renata Jungo Brüngger, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG, Integrity and Legal Affairs. “Μέσα από την πολυετή ενασχόλησή του σε διάφορα τμήματα της εταιρείας, έχει αναπτύξει επίσης ένα εξαιρετικό, παγκόσμιο δίκτυο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Olaf Schick για το εξαιρετικό έργο του τα τελευταία χρόνια. Δημιούργησε ένα σύγχρονο και παγκόσμιο τμήμα Συμμόρφωσης. Εύχομαι στον Olaf Schick κάθε επιτυχία στη νέα του θέση”.

 

 

Olaf Schick, as of July 1, 2020 Head of Finance & Controlling Greater China Daimler AG

Ο Dr. Wolfgang Bartels, γεννήθηκε το 1974 και έχει διδακτορικό νομικής και εντάχθηκε στην Daimler AG το 2007 προερχόμενος από διεθνή δικηγορική εταιρεία. Υπηρέτησε σε αρκετές διευθυντικές θέσεις στην εταιρεία, μεταξύ άλλων στο τμήμα Συγχωνεύσεων και Εξαγορών και ως διευθύνων σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου διαφόρων θυγατρικών της Daimler. Από το 2017 έως το 2019, ήταν Επικεφαλής Πωλήσεων και After Sales του νομικού τμήματος της Daimler AG. Από τον Μάρτιο του 2019, είναι Επικεφαλής του νομικού τμήματος της Mercedes-Benz AG.

Προηγούμενο άρθροΠιστωτική διευκόλυνση 5 δισ. για το Groupe Renault
Επόμενο άρθροΠαγκόσμιες πωλήσεις Μαΐου Volvo Cars: 44.830 αυτοκίνητα