Chatting με τη Fiat
Luca Napolitano, Head of EMEA Fiat e Abarth brands

“Chatting με τη Fiat”, μια νέα μορφή επικοινωνίας, με την οποία ο επικεφαλής της Fiat απαντά στις ερωτήσεις του κοινού σχετικά με το ηλεκτρικό Fiat 500.

Με στόχο να βρίσκεται δίπλα στο κοινό με απλούς, αποτελεσματικούς και άμεσους τρόπους, η Fiat προχωρά στην εφαρμογή του προγράμματος “Chatting με τη Fiat”.

Πρόκειται για μια σειρά video στα οποία ο Luca Napolitano, επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, θα απαντά στις ερωτήσεις του κοινού σχετικά με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια του δημοφιλούς μοντέλου της μάρκας, το οποίο πρόσφατα απέκτησε και υβριδική έκδοση.

Τα video της σειράς θα πραγματοποιούνται μέσω ενός smartphone στο σπίτι του κ. Napolitano σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες ασφάλειας που ισχύουν. Δύο φορές το μήνα το σχετικό video θα αναρτάται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Fiat με στόχο να δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα του κοινού, αλλά και νέες πληροφορίες σχετικές με το ηλεκτρικό 500.

Στο πρώτο video της σειράς “Chatting με τη Fiat” απαντώνται ερωτήσεις που αφορούν στην αυτονομία του μοντέλου, το κόστος, αλλά και το χρόνο παράδοσης στους πελάτες.

Για πρώτη φορά στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας μια μάρκα επικοινωνεί με αυτό τον τρόπο με το κοινό. Στόχος είναι να έρθει κοντά στις ανάγκες των καταναλωτών και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους σχετικά με το νέο μοντέλο.

Το σύστημα βασίζεται σε τεχνολογία της LivePerson, ενώ εξελίχθηκε ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές άμεση επικοινωνία με την εταιρεία, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την αγορά ενός αυτοκινήτου.

 

 

Προηγούμενο άρθροΚομψό και εξελιγμένο το νέο Audi Α3 Sedan
Επόμενο άρθρο23 CEO και Πρόεδροι ζητούν μια ισχυρή Ευρώπη