Η καινοτόμα, εμπρόσθια κάμερα της Opel απέσπασε το “Car Connectivity Award 2019”. Το σύστημα που προσφέρεται με το μοντέλο-ναυαρχίδα της μάρκας, Opel Insignia, αλλά και με το best-seller της, συμπαγές Astra, επικράτησε στην πρώτη θέση της κατηγορίας “πρωταθλητές κόστους – απόδοσης”.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σύμφωνα με ψηφοφορία των αναγνωστών του έγκυρου γερμανικού περιοδικού αυτοκινήτου, auto motor und sport και του podcast Moove. Η εμπρόσθια κάμερα της γερμανικής μάρκας έχει ήδη στο ενεργητικό της πολυάριθμα βραβεία από προηγούμενες γενιές και αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό αρκετών μοντέλων. Είναι βασικό συστατικό αρκετών συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Warning) και Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist).

“Η Opel ανέκαθεν έκανε τις καινοτόμες τεχνολογίες προσιτές σε μία ευρεία βάση πελατών” δήλωσε ο Αντιπρόεδρος αρμόδιος για την επικοινωνία, Harald Hamprecht, στην τελετή απονομής των βραβείων του θεσμού ‘Car Connectivity Award’ στη Στουτγάρδη. “Η δημοφιλής εμπρόσθια κάμερα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτοκίνητα που είναι προηγμένα και ταυτόχρονα ασφαλή και άνετα. Οι αναγνώστες επιθυμούν το ίδιο και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη νέα διάκριση”.

Φέτος ήταν η έκτη φορά που οι αναγνώστες των auto motor und sport και Moove ανέδειξαν τους νικητές του θεσμού ‘Car Connectivity Award’ κατόπιν ψηφοφορίας. Η επιλογή έγινε μεταξύ οχημάτων και τεχνολογιών σε 11 κατηγορίες, από ‘ενσωμάτωση τηλεφώνου’ και ‘πρωταθλητές κόστους – απόδοσης’ μέχρι ‘συνδεδεμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα’. Περισσότεροι από 12.000 αναγνώστες και χρήστες συμμετείχαν στη φετινή ψηφοφορία.

 

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση στο ΥΠΕΝ για τα ηλεκτρικά πατίνια
Επόμενο άρθροΠιλοτικό έργο ενεργειακής υποστήριξης κτιρίων με ηλεκτρικά οχήματα Nissan