BNP Paribas: η κινητικότητα στο επίκεντρο

Η BNP Paribas, πολυεθνικός τραπεζικός κολοσσός με δραστηριότητες σε 65 χώρες, ανακοίνωσε νέο αναπτυξιακό σχέδιο με επίκεντρο την κινητικότητα.

Λαμβάνοντας υπόψη το περιβάλλον, τις αλλαγές στους κανονισμούς και τις τεχνολογικές εξελίξεις, η BNP Paribas θα προσεγγίσει με ολιστικό τρόπο την κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα της αλυσίδας αξίας, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευαστών, των διανομέων, των ψηφιακών φορέων και των τελικών καταναλωτών.

Με την νέα προσέγγιση, το BNP Paribas Group θα ενισχύσει τις δραστηριότητές του στην κινητικότητα. Η Arval BNP Paribas θα αναπτύξει στόλους οχημάτων και λύσεις κινητικότητας, η BNP Paribas Leasing θα παρέχει χρηματοοικονομικές λύσεις υποδομών και οι εμπορικές τράπεζες του ομίλου θα υποστηρίξουν τους τελικούς χρήστες με χρηματοδοτικές ή ασφαλιστικές λύσεις.

Ως πρώτο βήμα στη νέα εποχή της κινητικότητας, η BNP Paribas θα λανσάρει το αρχικό στάδιο ψηφιακής πλατφόρμας “όλα σε ένα” για πελάτες λιανικής στη Γαλλία. Μέσω εφαρμογής ή του ιστότοπου της υπηρεσίας, οι πελάτες λιανικής στη Γαλλία θα καθορίζουν εύκολα τις ανάγκες, τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις τους, εντοπίζοντας τις καταλληλότερες λύσεις κινητικότητας:

  • Τύπο οχήματος.
  • Τρόπο χρηματοδότησης μεταξύ πίστωσης και leasing.
  • Ασφάλιση και συναφείς υπηρεσίες.

Για καλύτερη υποστήριξη της μετάβασης στην νέα κινητικότητα, η BNP Paribas θα προσφέρει επίσης στην πλατφόρμα προσομοιωτή αποτυπώματος άνθρακα.

Από την ηλεκτροκίνηση έως τη συμβουλευτική και τη βιομηχανική χρηματοδότηση, η BNP Paribas θα υποστηρίξει τους πελάτες σε κάθε βήμα μετάβασής τους στην κινητικότητα, αντιμετωπίζοντας τρεις μεγάλες προκλήσεις:

  • Υποστήριξη των πελατών στην επιτάχυνση της ενεργειακής τους μετάβασης
  • Ανταπόκριση σε νέες ανάγκες και χρήσεις κινητικότητας
  • Κινητικότητα προσιτή σε όλους

Η φιλόδοξη στρατηγική κινητικότητας της BNP Paribas στοχεύει σε απόδοση 1 δισ. ευρώ επιπλέον στα έσοδα του ομίλου έως το 2025.

«Η σχέση μας με πελάτες και ενδιαφερόμενα μέρη μάς επιτρέπει να αντιληφθούμε τις βασικές προκλήσεις κινητικότητας και να δημιουργούμε ολοκληρωμένη σειρά λύσεων για τις ανάγκες όλων των φορέων του οικοσυστήματος, από τους κατασκευαστές μέχρι τους τελικούς πελάτες. Στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδίου GTS 2025, θέσαμε την κινητικότητα στο επίκεντρο των αναπτυξιακών μας έργων. Σήμερα, μέσω του ολοκληρωμένου προτύπου μας, επιταχύνουμε την ενοποίηση των δυνατοτήτων μας, προς υποστήριξη της μετάβασης των πελατών μας στην μελλοντική κινητικότητα», δήλωσε ο Thierry Laborde, Chief Operating Officer της BNP Paribas.

Φωτογραφία: BNP Paribas

Προηγούμενο άρθροEpic0: οι δημοτικές υπηρεσίες στις γειτονιές του Τορίνο
Επόμενο άρθροΤο Ford Kuga Plug-In Hybrid με Black Package