Αυτοκίνηση 2023: 1o Συνέδριο Energy Save

Η έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023», θα φιλοξενήσει το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες: το «1ο Συνέδριο Energy Save», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αίθουσα Φάρος.

Το συνέδριο με κεντρικό θέμα τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιό του θα αναπτυχθούν οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Μείωση ενεργειακού αποτυπώματος
  • Η ενέργεια που χάνεται στο κυκλοφοριακό
  • Προώθηση της ηλεκτροκίνησης, υποδομές, δίκτυα, πρατήρια ενέργειας
  • Οδική ασφάλεια, μικροκινητικότητα

Μεταξύ των ομιλητών θα βρίσκονται εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργείων.  Το «παρών» θα δώσουν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης, η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου καθώς και η Υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου. Mε την ηχηρή παρουσία τους θα τιμήσουν το συνέδριο στελέχη της εγχώριας και παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και οι σημαντικότεροι φορείς της αυτοκίνησης, ηλεκτροκίνησης και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών μετακίνησης.

Στο energysave.autokinisiexpo.gr θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και να λάβετε τη δωρεάν πρόσκλησή σας.

Η έκθεση αυτοκινήτου, «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023», πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023. Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη, μεταξύ άλλων των FleetΝews, Fleet Businessfleetnews.gr.

Προηγούμενο άρθροAvis: επενδυτικό πρόγραμμα 1 δισ. ευρώ
Επόμενο άρθροΗ Lisa Materazzo CMO της Ford