Η LeasePlan ανακοίνωσε δύο αποχωρήσεις από το Διοικητικό της Συμβούλιο, που θα ισχύσουν αμέσως. Οι αλλαγές ακολουθούν – και πιθανόν σχετίζονται με – την αποτυχημένη προσπάθεια της εταιρείας για εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο στις αρχές Οκτωβρίου.

Με κοινή συμφωνία, οι Gijsbert de Zoeten και Marco van Kalleveen παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

LeasePlan Finance

Ο κ. De Zoeten (απεικονίζεται αριστερά) εντάχθηκε στο LeasePlan το 2016 ως Senior Vice President Finance πριν γίνει Chief Financial Officer το 2017. Διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην πρόσφατη στρατηγική αναθεώρηση και στον επιτυχημένο μετασχηματισμό της LeasePlan Finance.

Ο κ. Van Kalleveen (στη φωτογραφία δεξιά) προσχώρησε επίσης στη LeasePlan το 2016, ως Chief Operating Officer για την Ευρώπη. Δεν ήταν μόνο υπεύθυνος για την ευρωπαϊκή επιχειρηματική δραστηριότητα της LeasePlan, αλλά είχε και κεντρικό στην εφαρμογή του προγράμματος επιχειρησιακής αριστείας Power of One LeasePlan.

Διαδικασία μετάβασης

“Εκ μέρους του Εποπτικού Συμβουλίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Gijsbert και Marco για τη σημαντική συνεισφορά τους στη LeasePlan”, δήλωσε ο Jos Streppel, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της εταιρείας. «Ευχόμαστε σε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές τους προσπάθειες».

Τόσο ο Gijsbert de Zoeten όσο και ο Marco van Kalleveen θα παραμείνουν διαθέσιμοι για να υποστηρίξουν τη διαδικασία μετάβασης.

Προηγούμενο άρθροDS X E-Tense: Το όραμα της DS για το μέλλον
Επόμενο άρθροΜε μεγάλες πρεμιέρες η Skoda στην Αυτοκίνηση-ΕΚΟ 2018