Το όραμα της Hyundai για την ανθρωποκεντρική κινητικότητα του μέλλοντος

Η Hyundai Motor θα παρουσιάσει το όραμά της για την ανθρωποκεντρική κινητικότητα του μέλλοντος στη CES 2020. 

Στην πραγματικότητα η εταιρεία παρουσιάζει ένα όραμα για τις ανθρωποκεντρικές πόλεις του μέλλοντος μέσω λύσεων ευφυούς κινητικότητας. Τα PAV (Personal Air Vehicle – Όχημα εναερίων μεταφορών), PBV (Purpose Built Vehicle – Όχημα Ειδικού Σκοπού) και το Hub (Κόμβος – Σημείο προσαπογείωσης PAV και αφιξαναχώρησης PBV) θα διασυνδεθούν για να εμπλουτίσουν τη ζωή των επιβατών.

Η Hyundai θα παρουσιάσει το πρότυπο όχημά της Personal Air Vehicle (PAV) ως μέρος του σχεδίου Αστικής Εναέριας Κινητικότητας (Urban Air Mobility –UAM). Η χρήση του εναέριου χώρου αναμένεται να ανακουφίσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση και να προσδώσει ποιότητα στους επιβάτες.

Το όραμα της Hyundai συνεχίζεται με το Purpose Built Vehicle (PBV). Αυτό το εξαιρετικά προσαρμόσιμο σχέδιο με λειτουργία αυτόνομης οδήγησης διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες μετατροπής του οχήματος σε κάτι περισσότερο από ένα απλό μέσο μεταφοράς.

Αυτές οι δύο έξυπνες συσκευές κινητικότητας θα συνυπάρχουν στον Κόμβο (Hub), που θα απαντάται σε όλες τις πόλεις στο μέλλον και θα χρησιμεύει ως κοινοτικός χώρος δραστηριοτήτων, σύμφωνα με το όραμα της Hyundai για την ανθρωποκεντρική κινητικότητα του μέλλοντος.

Οι πρωτοποριακές λύσεις έξυπνης κινητικότητας της Hyundai Motor, περιλαμβανομένων των PAV, PBV και του Κόμβου (Hub), θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση τύπου της Hyundai στη CES, που θα πραγματοποιηθεί στις στις 6 Ιανουαρίου, στο Mandalay Bay South Convention Centre 2F Oceanside Β.

Personal Air Vehicle: Όχημα εναερίων μεταφορών

Urban Air Mobility – Αστική Εναέρια Κινητικότητα: Οικοσύστημα και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν PAV.

Hub (Κόμβος): Σημείο προσαπογείωσης PAV και αφιξαναχώρησης PBV. Επίσης χρησιμεύει ως χώρος κοινοτικών δραστηριοτήτων.

Προηγούμενο άρθροAvis Budget Group: ξεπερνά τα 200.000 συνδεδεμένα οχήματα
Επόμενο άρθροΟ Carlos Ghosn εγκατέλειψε την Ιαπωνία