Μέχρι τώρα στο Amazon.com στην κατηγορία Automotive μπορούσες να βρεις εξαρτήματα, ηλεκτρονικά, αξεσουάρ, κινητήρες, ελαστικά, ανταλλακτικά και παρελκόμενα. Τώρα πλέον, στο ισπανικό site της Amazon μπορείς να έχεις και online private leasing.

Συγκεκριμένα, η Amazon και η ALD Automotive, συνεργάζονται σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία ιδιωτικής χρηματοδοτικής μίσθωσης. Έτσι, το ισπανικό Amazon.es ξεκίνησε τη λειτουργία του “Motors“. Πρόκειται για ένα νέο ψηφιακό κατάστημα που επιτρέπει στους πελάτες να μισθώνουν αυτοκίνητο από ένα πλήθος μαρκών με ελκυστικές προϋποθέσεις. Η ALD Automotive διαχειρίζεται την αξιολόγηση του πιστωτικού κινδύνου και τις υπηρεσίες back office. Η πλήρης διαδικασία πραγματοποιείται online.

Η νέα λύση μίσθωσης αυτοκινήτων προσφέρεται σε χαμηλές μηνιαίες τιμές χωρίς αρχική κατάθεση, δωρεάν παράδοση στο σημείο που επιθυμεί ο πελάτης και πολιτική επιστροφής 50 χλμ. / 30 ημερών. Τα πακέτα χρηματοδοτικής μίσθωσης είναι διαθέσιμα για 36 ή 48 μήνες και περιλαμβάνουν σέρβις και συντήρηση, ασφάλιση, αντικατάσταση ελαστικών, οδική βοήθεια, ταξινόμηση οχημάτων και προστασία επιπλέον χιλιομέτρων.

Μετά την επιλογή του αυτοκινήτου και της διάρκειας μίσθωσης, οι πελάτες της Motors λαμβάνουν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με έναν σύνδεσμο που τους μεταφέρει στην online πλατφόρμα του παρόχου χρηματοδοτικής μίσθωσης ALD Automotive, όπου συμπληρώνεται η πιστοληπτική αξιολόγηση και υπογράφουν τη σύμβαση. Η ALD Automotive προγραμματίζει τη δωρεάν παράδοση του αυτοκινήτου στην πόρτα του πελάτη και διαχειρίζεται τη μίσθωση για όσο διαρκεί η σύμβαση.

Η πρώτη συνεργασία μεταξύ της Amazon και της ALD Automotive

“Συχνά δοκιμάζουμε νέες ιδέες και μαθαίνουμε με βάση τα σχόλια που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας. Με την Motors, επικεντρωνόμαστε στην παροχή των χαμηλών τιμών και της ευκολίας που αναμένουν οι πελάτες από την Amazon, κάνοντας τη διαδικασία μίσθωσης αυτοκινήτων όσο το δυνατόν πιο εύκολη”, δήλωσε ο Raoul Heinze, Διευθυντής της EU Automotive στην Amazon. “Οι πελάτες μπορούν τώρα να μισθώσουν ένα αυτοκίνητο εξ ολοκλήρου online, χωρίς να ανησυχούν για απρόβλεπτα έξοδα συντήρησης, αλλαγές ελαστικών ή ταξινομήσεις. Στην Amazon, η τιμή που βλέπουν οι πελάτες είναι η συνολική τιμή που πληρώνουν μηνιαίως, δεν χρειάζεται να ζητήσουν προσφορά. Απλώς προσθέτουν τα καύσιμα”.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε αυτή τη μοναδική πλήρως ψηφιακή προσφορά χρηματοδοτικής μίσθωσης αυτοκινήτων με την Amazon.es στην Ισπανία”, επιβεβαιώνει ο John Saffrett, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ALD. “Ως κορυφαίος διεθνής πάροχος κινητικότητας, στόχος μας είναι απλώς να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μίσθωσης στην κατηγορία, που επιτρέπουν στους πελάτες να απολαμβάνουν την ελευθερία οδήγησης του αυτοκινήτου της επιλογής τους, χωρίς την ταλαιπωρία ιδιοκτησίας του.”

Το νέο ψηφιακό κατάστημα Motors, βρίσκεται στο www.amazon.es/motors

Προηγούμενο άρθροΠαρίσι και Σάο Πάολο λαμβάνουν μέτρα περιορισμού των σκούτερ
Επόμενο άρθροΝέος τιμοκατάλογος Jeep στην ελληνική αγορά