Nέος τιμοκατάλογος Jeep για την Ελλάδα. Διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα μοντέλων, η Jeep® προσφέρει επιλογές για ένα εξαιρετικά ευρύ κοινό. Με κοινό παρονομαστή τον αυθεντικό χαρακτήρα Jeep, τον ιδανικό συνδυασμό στιλ, τεχνολογίας και πρακτικότητας και βέβαια τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, τα μοντέλα της Jeep συνεχίζουν να αποτελούν το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των SUV.

Στην ελληνική αγορά διαθέσιμη είναι η πλήρης γκάμα των μοντέλων της Jeep με πλήθος επιλογών σε επίπεδο εξοπλισμού, κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου προδιαγραφών Euro 6d, χειροκίνητων και αυτόματων κιβωτίων και συστημάτων μετάδοσης στους 2 ή και στους 4 τροχούς.

Δείτε εδώ το νέο τιμοκατάλογο των Jeep Renegade, Compass, Cherokee, καθώς και του εμβληματικού Jeep Wrangler, τα οποία είναι διαθέσιμα στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Jeep της FCA Greece. Ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε ώστε στο νέο τιμοκατάλογο της Jeep οι λιανικές τιμές προ φόρων να προσφέρουν στους πελάτες της μάρκας το μέγιστο όφελος σε σχέση με το ισχύον φορολογικό καθεστώς.

Προηγούμενο άρθροAmazon και ALD Automotive λανσάρουν online ιδιωτική μίσθωση
Επόμενο άρθροΤι προβλέπεται για τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες