Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν προ ολίγου οι εταιρείες που συμμμετέχουν στην Alliance, Groupe Renault, Nissan και Mitsubishi, αναφέρουν τα εξής:

“Τις τελευταίες ημέρες, τα Διοικητικά Συμβούλια της Groupe Renault, της Nissan Motor Co., Ltd και της Mitsubishi Motors Corporation – όλα ξεχωριστά και συλλογικά – επανέλαβαν με έμφαση την ισχυρή δέσμευσή τους στη Συμμαχία. Η Συμμαχία έχει επιτύχει απαράμιλλη επιτυχία τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Παραμένουμε πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτή”.

Η Groupe Renault, η Nissan Motor Co. και η Mitsubishi Motors αντιπροσωπεύουν τη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο. Είναι η διαχρονική και πιο παραγωγική διαπολιτισμική συνεργασία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Μαζί, οι εταίροι πούλησαν περισσότερα από 10,6 εκατομμύρια οχήματα σε περίπου 200 χώρες το 2017. Οι εταιρείες της Alliance επικεντρώνονται στη συνεργασία και τη μεγιστοποίηση των συνεργειών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Έχουν στρατηγικές συνεργασίες με άλλους ομίλους αυτοκινήτων, όπως η Daimler της Γερμανίας και η Dongfeng της Κίνας. Αυτή η στρατηγική συμμαχία έχει ηγετική θέση στον τομέα των οχημάτων με μηδενικές εκπομπές και αναπτύσσει τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογίες, με σκοπό να προσφέρει αυτόνομα χαρακτηριστικά οδήγησης, συνδεσιμότητας και υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα προσιτών οχημάτων.

Προηγούμενο άρθροLeasing: Μια έξυπνη ιδέα για ελεύθερους επαγγελματίες
Επόμενο άρθροΟι νικητές για το 2018 των Fleet Europe Awards