Ο γίγαντας των ελαστικών Bridgestone EMEA προέβη σε μια σειρά αλλαγών στην ηγεσία του, με ισχύ από τις 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Laurent Dartoux

Ο Laurent Dartoux, επί του παρόντος Chief Strategy and Marketing Officer της Bridgestone EMEA και Corporate Officer της Bridgestone Corporation, θα αναλάβει τη θέση του Chief Operating Officer της Bridgestone στην περιοχή EMEA παράλληλα με τον ρόλο του CSMO. Ο Laurent Dartoux θα διατηρήσει αρκετές από τις τρέχουσες ευθύνες του, όπως: brands marketing, εταιρική επικοινωνία και λύσεις & στρατηγική, καθώς και TomTom Telematics, συγχωνεύσεις και εξαγορές και ΕΚΕ. Επιπλέον, ο κ. Dartoux θα αναλάβει την ευθύνη για την παραγωγική διαδικασία, τα logistics και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, καθώς και τις προμήθειες, για να επιταχύνει περαιτέρω τη βασική στρατηγική της εταιρείας.

Emilio Tiberio

Ο Emilio Tiberio, ο οποίος πρόσφατα διορίστηκε Chief Technology Officer της Bridgestone EMEA και Corporate Officer της Bridgestone Corporation, θα αναλάβει την ευθύνη τόσο για την υγεία και την ασφάλεια όσο και για την ποιότητα και το περιβάλλον, καθώς και τις νομικές και δημόσιες υποθέσεις. Ο Emilio θα αναλάβει επίσης την υπηρεσία Engineering της Bridgestone, μια νέα μονάδα που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ της Ε&Α και της παραγωγής.

Astrid Rahn

Η Astrid Rahn, Chief Financial Officer της Bridgestone EMEA, θα αναλάβει, πέρα από τα σημερινά της καθήκοντα, την ευθύνη της πληροφορικής. Θα διαχειριστεί την ισορροπία των επενδύσεων σε τεχνολογίες πληροφοριών στη βασική υποδομή και των αναγκών που προκαλεί το ψηφιακό ταξίδι της εταιρείας. https://lovehub.ch

Riccardo Cichi

Ο Riccardo Cichi, Chief Sales Officer της Bridgestone EMEA, θα ενισχύσει περαιτέρω την εμπορική και καταναλωτική οργάνωση, ενσωματώνοντας το commercial product planning στη λειτουργία του CSO, για ακόμη ισχυρότερη πορεία που θα βασίζεται στις ανάγκες των πελατών και της αγοράς.

Προηγούμενο άρθροΣτον CEO της Opel, Michael Lohscheller, το “Eurostar 2019”
Επόμενο άρθροΝέος PLS, αισθητήρας εντοπισμού χώρου στάθμευσης της Bosch