Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Renault 4 E – Tech Electric στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, η εταιρεία μας αποκαλύπτει τις εντυπωσιακές λεπτομέρειές του.

Συναρπαστικά νέα από τη Renault, καθώς η εταιρεία αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το νέο Renault 4 E-Tech Electric, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού στις 14 Οκτωβρίου. Το μοντέλο, που είναι γεμάτο αναμνήσεις και καινοτομία, υπόσχεται να συνδυάσει την διαχρονική γοητεία του θρυλικού Renault 4 με τη καινοτομία της ηλεκτροκίνησης.

Το νέο Renault 4 E-Tech Electric διατηρεί compact διαστάσεις μήκους 4,14 μέτρων, προσφέροντας ευχρηστία και άνεση, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για τις σύγχρονες αστικές μετακινήσεις. Η Renault διασφαλίζει ότι το νέο μοντέλο είναι τόσο ευέλικτο και πρακτικό όσο και ο προκάτοχός του, διατηρώντας τη φήμη του ως ένα από τα πιο δημοφιλή οικογενειακά αυτοκίνητα όλων των εποχών.

Σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν, το Renault 4 E-Tech Electric διαθέτει εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως η φωτιζόμενη γρίλια και η συρόμενη υφασμάτινη οροφή, στοιχεία που τονίζουν την σύγχρονη σχεδίαση και την κομψότητα του οχήματος. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά υπογραμμίζουν την ικανότητα της Renault να συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα.

Πρόκειται για το πρώτο όχημα της Renault που διαθέτει φωτιζόμενο σήμα στη μέση της γρίλιας – η οποία παραπέμπει σχεδιαστικά στον προκάτοχό του μοντέλου της δεκαετίας του 60, εκπέμποντας ταυτόχρονα μια τεχνολογική, μοντέρνα, και πρωτότυπη αύρα.

Η παραγωγή του Renault 4 E-Tech Electric θα ξεκινήσει το 2025 στη Maubeuge της Γαλλίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα AmpR Small, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει το πιο ευρύχωρο εσωτερικό στην κατηγορία του. Στόχος της Renault παραμένει η μοναδική άνεση και ευελιξία, που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των σύγχρονων οδηγών.

Το θρυλικό Renault 4 του 1961 επαναστάτησε την αγορά αυτοκινήτου και καθόρισε τις οικογενειακές μετακινήσεις για τις δεκαετίες που ακολούθησαν. Τώρα, το E-Tech Electric προχωρά στο επόμενο κεφάλαιο της κληρονομιάς του, υιοθετώντας τις ανάγκες της σημερινής εποχής με πλήρη ηλεκτρική κίνηση και καινοτόμα τεχνολογία.

Προηγούμενο άρθροOmoda & Jaecoo: Δυνατή παρουσία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο ξεκινά η AUTO ATHINA 2024