Στην τελική ευθεία βρίσκεται η έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, υπό την αιγίδα του ΣΕΑΑ και με την υποστήριξη του fleetnews.gr, μεταξύ άλλων, έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της στο κοινό από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, υποδεχόμενη χιλιάδες επισκέπτες και φιλοξενώντας κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά περισσότερα από 200 νέα μοντέλα και να ανακαλύψουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις που διαμορφώνουν το μέλλον της αυτοκίνησης.

H Auto Athina 2024 υποδέχεται κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων, παγκόσμιας εμβέλειας κατασκευαστές και ανερχόμενες start-ups που παρουσιάζουν καινοτόμες και δελεαστικές προϊοντικές λύσεις τους.

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα είναι παρόντες για να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα και τις τεχνολογίες αιχμής που εξελίσσουν. Μεταξύ των εκθετών περιλαμβάνονται brands όπως (κατά αλφαβητική σειρά): Alfa Romeo, BMW, Buggy Motors, BYD, Citroen, Cupra, Dacia, DFSK, DS Automobiles, Farizon, Fiat, Ford, Jeep, Honda, Hyundai, KGM, Kia, Leapmotor, Lynk & Co, Mazda, Mercedes-Benz, MG Motor, MINI, Mustang, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Smart, Subaru, Tesla, Volvo. Σημαντική παρουσία θα έχουν και εταιρείες που πρωταγωνιστούν στην aftermarket αγορά και στον χώρο των σύγχρονων αυτοκινήτων. Παράλληλα, δυναμικό παρών θα δώσουν οι Hertz και instacar που πρωταγωνιστούν στο χώρο του leasing, όπως και οι BMW Group Financial Services και Petropoulos Group.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία, με πλήθος εκθεμάτων, από πολυτελή και σπορ μοντέλα μέχρι προηγμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Παράλληλα, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε test-drives και να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνουν όλα τα νέα μοντέλα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 από τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη και Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα.


Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 14:00-21:00. Σάββατο & Κυριακή: 10:00-21:00. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ. Η είσοδος είναι δωρεάν για τα ΑμεΑ και για παιδιά έως 12 ετών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, έξω από το ξενοδοχείο Sofitel στο Αεροδρόμιο, θα υπάρχουν shuttle buses, με την ειδική σήμανση «Εκθεσιακό Κέντρο», τα οποία θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες στoν χώρο της έκθεσης. 

Προηγούμενο άρθροΗ Leapmotor σε Ελλάδα και Ευρώπη με τα C10 και T03
Επόμενο άρθροΗ Kia στην Auto Athina 2024 παρουσιάζει το EV3