Thierry Koskas (αριστερά), Luca Napolitano

Νέοι ρόλοι για Luca Napolitano και Thierry Koskas στην Stellantis, παράλληλα με άλλες αλλαγές στην ηγετική ομάδα της εταιρείας.

Ο Luca Napolitano αναλαμβάνει Chief Sales & Marketing Officer, παράλληλα με τα καθήκοντα του CEO της Lancia. Ο Luca αντικαθιστά τον Thierry Koskas, ο οποίος, αφού έθεσε επιτυχώς τα θεμέλια της παγκόσμιας διαδικασίας πωλήσεων και μάρκετινγκ, θα επικεντρώσει την εμπειρία του πωλήσεων και μάρκετινγκ στην επέκταση της Citroën.

Ο Luca Napolitano παρέχει την τεχνογνωσία του στις πωλήσεις στόλου και στις λιανικές πωλήσεις, καθώς και στη διαχείριση αντιπροσώπων και στην ανάπτυξη δικτύου, διαθέτοντας την εμπειρία λόγω δραστηριοποίησης σε πολλές χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Olivier Bourges

Ο Olivier Bourges αναλαμβάνει Chief Customer Experience Officer, αντικαθιστώντας τον Richard Schwarzwald που αποφάσισε να αποχωρήσει από την Stellantis για προσωπικούς λόγους. Ο Olivier θα αναλάβει το πρόγραμμα Dare Forward 2030 για κορυφαία ικανοποίηση πελατών, με την ευρεία γνώση του για τον κλάδο και τις δραστηριότητες της Stellantis.

Clara Ingen-Housz

Η Clara Ingen-Housz, η οποία εντάχθηκε στον όμιλο στις αρχές του 2024, θα αναλάβει επικεφαλής του Global Corporate Office και Public Affairs, αντικαθιστώντας τον Olivier. Η Clara θα συμμετέχει στην Ανώτατη Εκτελεστική Ομάδα. Υπήρξε Νομική Σύμβουλος, Chief Ethics και Compliance Officer του Saint-Gobain Group. Με ισχυρή διεθνή καριέρα που περιλαμβάνει νομικές υπηρεσίες στο Χονγκ Κονγκ, τη Νέα Υόρκη και τις Βρυξέλλες, διαθέτει διεθνή τεχνογνωσία και ενισχύει περαιτέρω την ποικιλομορφία της ομάδας ανωτάτων στελεχών.

«Ευχαριστώ θερμά τον Richard για την προσήλωσή του, την σταθερή εστίαση στους πελάτες μας και τη συνεισφορά του στα πρώτα χρόνια της Stellantis. Του εύχομαι ό, τι καλύτερο», δήλωσε ο CEO της Stellantis, Carlos Tavares. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Thierry για την ανάπτυξη της μάρκας Citroën, στην αποφασιστικότητα του Olivier να οδηγήσει την Stellantis σε ανώτερο επίπεδο ικανοποίησης πελατών και καλωσορίζω θερμά την Clara στην κορυφαία εκτελεστική ομάδα, συνεχίζοντας την εφαρμογή του στρατηγικού μας σχεδίου Dare Forward 2030, από κοινού με τους ένθερμους μετόχους μας παγκοσμίως”.

Προηγούμενο άρθροΗ δεύτερη γενιά του Škoda Kodiaq
Επόμενο άρθροVolvo Cars: ξεκινά η παραγωγή του SUV EX90