Πώς μπορεί η συνδεσιμότητα να βελτιώσει τη διαχείριση του στόλου σας και να ωφελήσει την επιχείρησή σας; Πολλές απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση θα λάβετε από το 2ο ετήσιο Connected Fleets Conference, την επόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες.

Δεν είναι αργά για να κλείσετε το εισιτήριό σας. Διαβάστε γιατί αξίζει να το παρακολουθήσετε.

Γιατί να συμμετάσχετε;

 • Γιατί καθένας που διαχειρίζεται έναν επαγγελματικό στόλο γνωρίζει ότι ο αγώνας για την επίτευξη επιτυχίας κερδίζεται στην Τελική Παράδοση. Η αριστεία και η αποτελεσματικότητα εξαρτώνται από την τηλεματική και τα logistics. Η βασική αρχή είναι η συνδεσιμότητα.
 • Η συνδεσιμότητα εξελίσσεται γρήγορα. Πέρυσι, το πρώτο Connected Fleets Conference επικεντρώθηκε εν μέρει στις ανησυχίες σχετικά με την αποδοχή και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Φέτος, το πιο σημαντικό ερώτημα είναι: Πώς κερδίζουμε από τη διαφάνεια, την ευελιξία, της ασφάλεια και την παραγωγικότητα που η Συνδεσιμότητα υπόσχεται να προσφέρει; Επειδή η επιτυχία δεν είναι μόνο θέμα ‘Plug and Play’. Η συνδεσιμότητα είναι περίπλοκη και απαιτεί γνώση και προσοχή.
 • Και αυτό θα είναι το ζητούμενο αυτού του συνεδρίου. Σε μόλις 24 ώρες, το 2ο Conferenced Fleets Conference περιλαμβάνει παρουσιάσεις ειδικών, μελέτες περιπτώσεων, ζωντανές συζητήσεις, διαδραστικές συνεδρίες ερωτήσεων και απαντήσεων καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης – οι οποίες στοχεύουν να σας οπλίσουν με τις γνώσεις που χρειάζεστε για να επιτύχετε.

Σε ποιόν απευθύνεται;

Στο 2ο Connected Fleets Conference θα συμμετάσχουν επαγγελματίες του στόλου, της κινητικότητας και των logistics από διάφορους τομείς:

 • Επαγγελματικοί στόλοι
 • Ταχυδρομικές υπηρεσίες και εταιρείες παράδοσης δεμάτων
 • Online λιανεμπορικές επιχειρήσεις
 • Επιχειρήσεις Logistics
 • Εταιρικοί στόλοι
 • Πολυεθνικές που χρειάζονται λύσεις Τελικής Παράδοσης

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

 • Το πρόγραμμα του 2ου Connected Fleets Conference που κατανέμεται σε δύο ημέρες (28-29 Ιανουαρίου), ξεκινάει με μια βασική ομιλία και συζήτηση σχετικά με τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της Τελικής Παράδοσης (Last Mile) για τα ελαφρά οχήματα, με τρία κορυφαία στελέχη από την Athlon, την Mercedes-Benz Vans και την Geotab.
 • Η πρώτη από τις τέσσερις συνεδρίες διερευνά τις λύσεις Τελικής Παράδοσης σε έξυπνες πόλεις. Ειδικοί από τις Ernst & Young, Gnewt και PostNL, μεταξύ άλλων, θα συνεισφέρουν με τις γνώσεις και τις πληροφορίες τους.
 • Ποια είναι η σωστή χρηματοδότηση για επαγγελματικούς στόλους; Αυτή είναι μια ερώτηση με συγκεκριμένες απαντήσεις – και προκλήσεις – ειδικά όταν πρόκειται για το remarketing. Θα μιλήσουν εκπρόσωποι από τις Athlon, CARA και Frost & Sullivan.
 • Η καινοτομία και οι ανατροπές μετασχηματίζουν την Τελική Παράδοση. Πώς θα λειτουργήσει αυτό για τη δική σας επιχείρηση; Απαντήσεις θα δώσουν κορυφαίοι ομιλητές από τις Mercedes-Benz Vans, Parkd και τις έξυπνες πόλεις της Αμβέρσας και της Στοκχόλμης.
 • Οι καταναλωτές έχουν μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά το e-commerce. Η κάλυψη αυτών των προσδοκιών είναι ο δρόμος προς την επιτυχία – όπως θα εξηγήσουν τα στελέχη των Deliveroo και CTT Correios de Portugal.

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Το 2ο Connected Fleets Conference  θα πραγματοποιηθεί στις 28-29 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες. Έχετε ακόμα τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας.

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να εγγραφείτε.

Προηγούμενο άρθροH Renault παρουσίασε τους κινητήρες E-TECH
Επόμενο άρθροSubaru: τεχνολογική ανάπτυξη για κοινωνία χωρίς άνθρακα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here