Η Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσε πρόσθετες αλλαγές στην ομάδα ηγεσίας της. Συγκεκριμένα, με email του CEO της FCA, Mike Manley, προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις των Mark Stewart, Niel Golightly και Mike Keegan σε κορυφαίους εκτελεστικούς ρόλους. Συγκεκριμένα:

Mark Stewart

Ο Mark Stewart τοποθετήθηκε Chief Operating Officer (COO) της περιοχής της Βόρειας Αμερικής, προερχόμενος από την Amazon, όπου ήταν Vice President of Operations, επιβλέποντας την εκπλήρωση των προσδοκιών πελατών σε 200 εγκαταστάσεις με 180.000 υπαλλήλους. Οδήγησε ομάδες που επικεντρώνονται σε προηγμένες μεθόδους ρομποτικής, τεχνητής νοημοσύνης και αυτοματισμού. Ο Mark Stewart έχει επίσης σημαντική εμπειρία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ως COO του προμηθευτή εξαρτημάτων αυτοκινήτων ZF TRW. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει εργαστεί στις ΗΠΑ, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Κίνα με εμπειρία σε όλη την παραγωγή, την ποιότητα και την τεχνολογία. Ο Mark Stewart εντάσσεται επίσης στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου (GEC).

Niel Golightly

Ο Niel Golightly ανέλαβε τα καθήκοντα του Global Chief Communications Officer. O Niel Golightly προέρχεται από την Shell Oil Company, όπου διετέλεσε Αντιπρόεδρος Εξωτερικών Σχέσεων Αμερικής. Σε αυτό το ρόλο ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη και καθοδήγηση της φήμης, της εμπιστοσύνης των εμπορικών σημάτων και των ενδιαφερομένων μερών και των επικοινωνιακών στρατηγικών για τις επιχειρηματικές λειτουργίες της Shell στη Βόρεια και Νότια Αμερική. Πριν από αυτό, ο Niel Golightly υπηρέτησε ως Vice President, Communications and Sustainable Development για την Royal Dutch Shell παγκόσμια, με έδρα το Λονδίνο. O Niel Golightly έχει επίσης σημαντική εμπειρία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχοντας εργαστεί σε διάφορους ρόλους για την Ford Motor Company, συμπεριλαμβανομένου του Αντιπροέδρου των Δημόσιων Υποθέσεων της Ford Ευρώπης. Ο Niel θα συμμετάσχει επίσης στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου (GEC).

Michael Keegan

Ο Mike Keegan τοποθετήθηκε Chief Audit, Sustainability και Compliance Officer. Ο Mike Keegan, ήταν Global Head of Communications και αντικαθιστά τον Alessandro Baldi ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποσυρθεί το πρώτο τρίμηνο του 2019. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Mike και ο Sandro θα συνεργαστούν στενά για να εξασφαλίσουν την ομαλή μετάβαση. Έχοντας εργαστεί σε μια ποικιλία επιχειρησιακών και λειτουργικών ηγετικών ρόλων στην εταιρεία, θα συνεργαστεί στενά με τις περιφέρειες και τις λειτουργικές οργανώσεις για να διασφαλίσει ότι ακολουθούνται και επιτυγχάνονται μεθόδους και εργαλεία βέλτιστης πρακτικής για τη συμμόρφωση και τη βιωσιμότητα. Ο Mike Keegan συνεχίζει να συμμετέχει στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου (GEC) και μάλιστα ως συντονιστής της.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Alejandro Vukotich επικεφαλής στο τμήμα Αυτόνομης Οδήγησης της BMW
Επόμενο άρθροΑπέτυχαν οι συνομιλίες για τον καθορισμό των ορίων εκπομπών CO2 στην ΕΕ