Η Land Rover ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Range Rover Evoque, με ένα στόλο από τρία συναρπαστικά γλυπτά από σύρμα που εμπνέονται από το νέο μοντέλο. Τα έργα τέχνης πλήρους κλίμακας τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία στο Kensington και το Chelsea στο Λονδίνο.

Οι φωτεινά χρωματισμένες εγκαταστάσεις από κόκκινο, μπλε και κίτρινο χαλκό δημιουργήθηκαν από την ίδια ομάδα Land Rover Design, που είναι υπεύθυνη για τη διαμόρφωση του νέου Evoque και ενσωματώνει τη φιλοσοφία του σχεδιασμού και τις κομψές του διαστάσεις. Συνδυάζοντας τις απλές γραμμές με τη νεωτερικότητα, τα συρμάτινα γλυπτά παρουσιάζουν την οροφή και τη γραμμή μέσης που ορίζουν τη νέα σιλουέτα τύπου coupe του Evoque.

Η Land Rover πρωτοστάτησε στον τομέα των compact SUV πολυτέλειας με το αρχικό Range Rover Evoque το 2010, με παγκόσμιες πωλήσεις που ξεπέρασαν τελικά τα 750.000 οχήματα και 217 διεθνή βραβεία. Η επόμενη γενιά του μοντέλου υπόσχεται να έχει παρόμοιο αντίκτυπο, εισάγοντας νέα πρότυπα σχεδιασμού, ικανότητας και βιωσιμότητας.

Οι παραγγελίες για το νέο πολυτελές compact SUV, το οποίο σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στη Βρετανία, πρόκειται να ανοίξουν ταυτόχρονα με το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Λονδίνο.

Προηγούμενο άρθροΤο RJC Technology of the Year στο ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER της Nissan
Επόμενο άρθροΗ αποκάλυψη του νέου DS 3 Crossback στην Αυτοκίνηση-EKO 2018