13 - 30 Ιουνίου το Audi on Tour Dream Edition

Η Audi ανακοίνωσε το “Audi on Tour Dream Edition”, ένα roadshow που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου σε οκτώ πόλεις σε όλη την Ελλάδα μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το συναρπαστικό roadshow θα ταξιδέψει τους λάτρεις του αυτοκινήτου σε ένα εξαιρετικό ταξίδι στο μέλλον της αυτοκίνησης στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να οδηγήσουν και να νιώσουν οκτώ μοναδικά μοντέλα Audi που ενσαρκώνουν την κορυφή της καινοτομίας και της πολυτέλειας.

Μέσα από την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το “Audi on Tour Dream Edition“, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την κορυφαία τεχνολογία των μοντέλων της Audi, θα απολαύσουν την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα τους συστήματα και φυσικά θα νιώσουν οι ίδιοι πώς είναι να βιώνεις στην την οδήγηση ενός Audi.

Ο στόλος του roadshow, περιλαμβάνει τα κορυφαία ηλεκτρικά Q4 e-tron, Q8 e-tron και το μοναδικό μοντέλο επιδόσεων RS e-tron GT που συναρπάζει κάθε οδηγό! Τα μοντέλα επιδόσεων με θερμικούς κινητήρες θα αποτελέσουν πόλο έλξης με τα RS3 Sport Sedan, RS Q3 Sportback και SQ5 να υπόσχονται μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία. Τέλος τα κορυφαία μοντέλα Q7 και Q8 είναι δεδομένο ότι δε θα αφήσουν ασυγκίνητο καμία και κανέναν.

Με εκκίνηση την Τρίτη 13 Ιουνίου από το Ηράκλειο, το roadshow “Audi on Tour Dream Edition”  θα επισκεφθεί τη Ρόδο στις 16, την Πάτρα στις 19, τα Ιωάννινα στις 20, την Κοζάνη στις 21, τη Θεσσαλονίκη στις 22, με άφιξη στις Σέρρες στις 23. Στη συνέχεια, το “Audi on Tour Dream Edition”  μεταφέρεται στην Αττική σε τέσσερις διαφορετικές εκθέσεις έως και τις 30 Ιουνίου.

Από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi στην πόλη του για να ζήσει την εμπειρία του “Audi on Tour Dream Edition”.

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια πρεμιέρα του ID. Buzz μακρού μεταξόνιου
Επόμενο άρθροΝέα γενιά Peugeot 3008 με το νέο panoramic i-Cockpit™