Byton M-Byte

Αν ενδιαφέρεστε για όσα παρουσιάστηκαν στην IAA 2019 στη Φρανκφούρτη αλλά ήσασταν πολύ απασχολημένοι για να την επισκεφθείτε μην ανησυχείτε. Το Fleetnews μέσω του Fleet Europe ήταν εκεί για να σας μεταφέρει τα νέα που σας ενδιαφέρουν ως στέλεχος για την εταιρική κινητικότητα.

Μετά τα plug-in hybrid Crossovers και SUV που παρουσιάσαμε ήδη, παραθέτουμε 10 κορυφαία ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα που πρέπει να γνωρίσετε. Εκείνα που φέρνουν την ηλεκτρική οδήγηση πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους οδηγούς εταιρικών αυτοκινήτων.

  1. VW ID3. Τρεις παραλλαγές μπαταριών εξασφαλίζουν πως το επαναστατικό EV της VW καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς. Η τιμή των βασικών μοντέλων είναι χαμηλότερη από 30.000 ευρώ.
  2. Opel Corsa-E. Η γερμανική παραλλαγή του Peugeot e-208 έχει όλα τα πλεονεκτήματα για να σημειώσει μεγάλη επιτυχία στους στόλους, συμπεριλαμβανομένης μιας εμβέλειας που ξεπερνά τα 300χλμ WLTP.
  3. Mercedes A 250 e. Το πολυτελές υβριδικό plug-in hatchback της σειράς C εξαφανίστηκε όταν η Audi διέκοψε το A3 e-tron. Η Mercedes επιχειρεί επάνοδο με την σειρά Α.
  4. Mercedes B 250 e. Η BMW 225xe Active Tourer αποκτά τελικά ανταγωνιστή. Η Β Class διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία που μπορεί να φορτιστεί με DC και αποτελεί σοβαρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.
  5. Mercedes EQV.  Το πρώτο premium λεωφορείο στην αγορά που διαθέτει εμβέλεια άνω των 400 χλμ WLTP και αποτελεί το δεύτερο μοντέλο της σειράς Mercedes EQ.
  6. Skoda Superb. Επιτέλους, η τσέχικη λιμουζίνα αποκτά πρόσβαση στους μηχανισμούς του VW Passat GTE για να γίνει ένα υβριδικό plug-in.
  7. Kia Ceed SW. Δίπλα στο νέο XCeed, το Ceed SW εξοπλίζεται επίσης με ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που προέρχεται από το Niro.
  8. Smart Fortwo & Forfour. Τελείωσαν οι κινητήρες καύσης στο Smart, τώρα είναι 100% ηλεκτρικό. Διακρίνεται για την υπερσυνδεσιμότητά του.
  9. Honda E. Μέχρι στιγμής, η ιαπωνική μάρκα υπήρξε διακριτική στην Ευρώπη. Αυτό ίσως αλλάξει με αυτό το οικονομικά προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, το οποίο πράγματι παίζει στην ίδια κατηγορία με το Smart Forfour.
  10. Byton M-Byte. Αυτό το «smartphone-με ρόδες» διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη στην αγορά και βρίθει ψηφιακής τεχνολογίας. Οι τιμές θα είναι ελκυστικές για το μεγάλο ηλεκτρικό premium crossover.
Προηγούμενο άρθροΑύξηση κύκλου εργασιών και κερδοφορίας για την Autohellas
Επόμενο άρθροO γύρος του κόσμου με ένα Jeep Wrangler