Η Yunex Traffic παρέχει νέα λύση ανέπαφων πληρωμών στους πελάτες της ChargePoint Operator (CPO) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η λύση είναι γρήγορη, διαισθητική και σαφής ως προς τον τρόπο πληρωμής.

Απλές, γρήγορες και εύκολες διαδικασίες πληρωμής: Στα συμβατικά πρατήρια καυσίμων δεν υπάρχει πρόβλημα – αλλά σε πολλά σημεία φόρτισης EV εξακολουθεί να αποτελεί θέμα. Η νέα λύση της Yunex Traffic θα κάνει την διαφορά.

Η ανέπαφη λύση προσφέρει εύκολη λειτουργία, με ενσωματωμένη συσκευή ανέπαφης ανάγνωσης τραπεζικών καρτών και συσκευή ανάγνωσης RFID. Όλες οι οδηγίες και οι πληροφορίες εμφανίζονται σε μία οθόνη, γεγονός που την καθιστά πρακτική και γρήγορη στη χρήση.

Ο Wilke Reints, Διευθύνων Σύμβουλος της Yunex Traffic ΗΒ, δήλωσε: «Συνεργαστήκαμε στενά με τους εταίρους μας Gemini 2K και Elavon και αναπτύξαμε αυτήν την πλήρως ενσωματωμένη λύση, που αποδεικνύεται πολύτιμη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας EVCI και στην προσφορά υπηρεσιών, με βελτιωμένη λειτουργικότητα και δυνατότητα υποβολής αναφοράς.

«Η προσθήκη της ανέπαφης λύσης διευρύνει ακόμα περισσότερο την γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών υποστήριξης που προσφέρει η έμπειρη ομάδα μας EVCI σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα. Παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη στις αρχές και στους διαχειριστές σημείων φόρτισης του ΗΒ, από ολοκληρωμένες λύσεις, μέχρι σχεδιασμό, προμήθεια, εγκατάσταση και εκτενείς δυνατότητες σέρβις και συντήρησης,».

Το σύστημα μπορεί να προσφέρει στους υπεύθυνους προμηθειών χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών σε οποιοδήποτε σταθμό φόρτισης EV. Τους επιτρέπει επίσης να βλέπουν τις συναλλαγές εξ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας ζωντανή ανάλυση της χρήσης κάθε φορτιστή και γρήγορη και εύκολη έκδοση αποδείξεων για τον οδηγό.

Τα βασικά πλεονεκτήματα για τους οδηγούς είναι ο πλήρως ενσωματωμένος σχεδιασμός και η διαισθητική λειτουργία της λύσης. Με συσκευές ανέπαφης ανάγνωσης τραπεζικών καρτών και RFID και ενιαία οθόνη πληροφοριών, με σαφείς οδηγίες, η διαδικασία πληρωμής είναι σαφής και οικεία για εύκολη και ταχεία χρήση.

Ανθεκτικό και αξιόπιστο, το νέο ανέπαφο σύστημα είναι διαθέσιμο σε φορτιστές QC45 και μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε άλλους εξοπλισμούς. Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και λύση στο cloud που θα επιτρέπει την ταχεία εγκατάσταση σε υπάρχοντα  συστήματα.

Ο Wilke Reints ανέφερε: «Η νέα μας ανέπαφη, έξυπνη και κομψή λύση διατίθεται πλέον σε όλη τη χώρα και συνιστά ένα στιβαρό, αξιόπιστο και οικονομικό σύστημα για οδηγούς και CPO».

Προηγούμενο άρθροVW Group: Η Nicole Mommsen στην επικοινωνία τεχνολογίας
Επόμενο άρθροAbbott Laboratories: Δέσμευση μηδενικών εκπομπών