Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της έκθεσης αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση – Electromobility 2023“. Από το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Σεπτέμβριου, που άνοιξαν οι πύλες της φάνηκε η έντονη δυναμική της φετινής εκδήλωσης.

Την Παρασκευή 22 Σεπτέμβριου ημέρα του Τύπου (press day), η λαμπρή γιορτή για το αυτοκίνητο προσέλκυσε την πλειοψηφία των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης, των εισαγωγέων αυτοκίνητων, των μελών του επίσημου δικτύου των αντιπροσωπειών και των επίσημων προσκεκλημένων που απόλαυσαν τα νέα μοντέλα και ενημερωθήκαν για τις νέες τεχνολογίες.

Τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση – Electromobility 2023“, πραγματοποίησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταικούρας, που όπως τόνισε εμφατικά, “απόφαση της πολιτείας είναι η υποστήριξη των πολιτών για την ενίσχυση της εκτεταμένης χρήσης ηλεκτροκίνητων οχημάτων”.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτου, πολλά εκ των οποίων θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο ελληνικό κοινό.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά, καθώς και νέα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και diesel, που καλύπτουν την ανάγκη κάθε οδηγού. Παράλληλα, τα νέα SUV, αποτελούν σημείο αναφοράς, σε μία κατηγορία που το ενδιαφερόμενο κοινό είναι πάντα μεγάλο.

Από την έκθεση δεν λείπουν και τα sport μοντέλα που κλέβουν την καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας.

Τα δωρεάν test drives προσφέρουν στους επισκέπτες την απαραίτητη οδηγική εμπειρία που αναζητούν από κάθε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου.

Η έκθεση συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do),  με την υποστήριξη, μεταξύ άλλων των FleetΝewsFleet Businessfleetnews.gr. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 15:00 – 21:00, Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 21:00. Parking: δωρεάν.

 

Προηγούμενο άρθροLexus Showcase: Διαφοροποίηση και ηλεκτροκίνηση
Επόμενο άρθροΑναβάθμιση του Audi Q4 e-tron του 2024