Weallmove, ανοικτή ψηφιακή πλατφόρμα από φορείς κινητικότητας

Σχεδόν 100 φορείς κινητικότητας έχουν συστήσει μια νέα ανοικτή ψηφιακή πλατφόρμα, την Weallmove, που σχεδιάστηκε για να παρέχει στους εργαζόμενους ασφαλείς επιλογές μεταφοράς προς και από την εργασία τους κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID-19.

Η Weallmove αποτελεί συνεργασία μεταξύ της Allianz, της Hertz Germany, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και της Wunder Mobility.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πλατφόρμα είναι οι ALD Automotive, Enterprise, Share Now και Sixt, καθώς και πολλές start-up κινητικότητας.

Πολλοί από τους προμηθευτές προσφέρουν μειωμένες τιμές για ασφαλείς μετακινήσεις σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και των επειγόντων περιστατικών σε μια περίοδο κατά την οποία οι δημόσιες συγκοινωνίες λειτουργούν σε πολύ περιορισμένο επίπεδο.

Οι προσφορές διατίθενται από την Αυστρία μέχρι την Αυστραλία και καθημερινά συμμετέχουν όλο και περισσότεροι φορείς κινητικότητας.

“Το one-stop-shop της WeAllMove για πληροφορίες σχετικά με αυτές τις νέες επιλογές κινητικότητας, λόγω Κορωνοϊού, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά σε ένα πιο ανθεκτικό, βιώσιμο και περιεκτικό μέλλον κινητικότητας”, δήλωσε η Dr. Maya Ben Dror, Lead Automotive and Autonomous Mobility του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Προηγούμενο άρθροH Kia αύξησε το μερίδιό της στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο
Επόμενο άρθροToyota – FAW: αναδιάρθρωση των συστημάτων μάνατζμεντ