Το περιοδικό Kilomètres Entreprise, κορυφαίο στον τομέα στόλου οχημάτων στη Γαλλία, απένειμε βραβείο στο Renault Master Van H2-TECH.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής Millésime 2023 Trophies απένειμαν στο Renault Master Van H2-TECH το βραβείο Βαρέος Επαγγελματικού Οχήματος της Χρονιάς 2023, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου στο Parc de Saint Cloud (Παρίσι).

“Αυτό το πρώτο βραβείο είναι πολύ σημαντικό για τις ομάδες της HYVIA, που αναπτύσσουν το Renault Master Van H2-TECH. Το να είσαι πρωτοπόρος της κινητικότητας υδρογόνου, επεκτείνοντας το μοναδικό και πλήρες οικοσύστημά μας, συνιστά καθημερινή πρόκληση και συνεπάγεται συνεργασία με το σύνολο του ευρωπαϊκού κλάδου υδρογόνου. Προχωρούμε και το βραβείο αυτό αποτελεί μεγάλη ενθάρρυνση. Σας ευχαριστώ» δήλωσε ο Mehdi Ferhan, COO της HYVIA.

Το υδρογονοκίνητο Renault Master Van H2-TECH διακρίθηκε με την τεχνολογία κυψελών καυσίμου 30 kW, που τροφοδοτείται από ηλεκτροκινητήρα 57 kW, με μπαταρία 33 kWh. Διαθέτει εξοπλισμό που καλύπτει επαγγελματικές ανάγκες εντατικής χρήσης: Χώρο φόρτωσης 12 μ3 για μεταφορά εμπορευμάτων και δεμάτων και ύψος 1,80 μ.

Με χρόνο ανεφοδιασμού μόλις 5 λεπτών και αυτονομία έως και 400 χλμ, το Renault Master Van H2-TECH επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τις τοπικές αρχές να παραμείνουν ανταγωνιστικές με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Προηγούμενο άρθροΔΕΗ: Εξαγοράζει αιολικό πάρκο 84 ΜW στη Ρουμανία
Επόμενο άρθροΗ bp στη γερμανική αιολική υπεράκτια αγορά