H TryEV –  Ελληνική Εταιρεία Ηλεκτροκίνησης, βραβεύθηκε στα Mobility Awards 2021, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα.

Η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία EV Charging, για τους καινοτόμους Σταθμούς Φόρτισης που προσφέρει, προσαρμοσμένους στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αντιπροσωπεύει την Connected Kerb, με φιλικούς στο περιβάλλον έξυπνους σταθμούς φόρτισης, και την Rolec Services με υψηλής αισθητικής φορτιστές, με τους οποίους έχει εξοπλίσει πολλά κτίρια γραφείων, βιομηχανίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και οικίες ανά την Ελλάδα.

Ο ιθύνων νους της εταιρείας, Στέλιος Στυπίδης, που έφερε την TryEV στην Ελλάδα, δήλωσε περήφανος για τη βράβευση και την αναγνώριση της αγοράς μέσα σε ένα μόλις χρόνο από τη δραστηριοποίησή της και στη χώρα μας.

Η εταιρεία, σαν one-stop-shop στο χώρο της Ηλεκτροκίνησης, προσφέρει ακόμα, από την αναγκαία εκπαίδευση και επιμόρφωση, την διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων και pop-up shops, μέχρι εξειδικευμένα στην ηλεκτροκίνηση χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά πακέτα.

Προσφέρει, τέλος, ηλεκτρικά οχήματα για μίσθωση ή αγορά, λειτουργώντας συμπληρωματικά προς τους συνεργάτες της, αντιπροσωπείες και εταιρείες leasing, απευθυνόμενη σε όποιον προτιμά να μιλήσει με ανεξάρτητο ειδικό της αυτοκίνησης, μέσα από μια προσωποποιημένη, διασκεδαστική και ελκυστική εμπειρία, αντί για διαδοχικές χρονοβόρες επισκέψεις σε διαφορετικές εταιρείες.

Η καινοτόμος προσέγγιση της TryEV βασίζεται στην ολοκληρωμένη πληροφόρηση του υποψήφιου αγοραστή ενός ηλεκτρικού οχήματος μέσα μιας μοναδικής εμπειρίας για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση σε σχέση με τις ανάγκες του, συνδυάζοντας το προφίλ του με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων που του ταιριάζουν.

Προηγούμενο άρθροΕΚΟ Premium 98: προστασία και επιδόσεις
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota, Mazda