Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 συμπληρώνει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον κινητήρα των οχημάτων, αλλά και καλύτερες επιδόσεις με περισσότερα χιλιόμετρα.

Διαθέτοντας περισσότερα οκτάνια, αποτελεί μια premium ολοκληρωμένη πρόταση, που εξασφαλίζει σημαντικά οφέλη τόσο για τον οδηγό, όσο και για τον κινητήρα του αυτοκινήτου.

Η καινοτόμα σύνθεση της βενζίνης αυτής είναι εμπλουτισμένη με πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας που βοηθούν στην απομάκρυνση των επιβλαβών καταλοίπων της καύσης, ενώ μειώνουν σημαντικά τις τριβές, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Έτσι, βοηθά στην ομαλότερη, αποδοτικότερη λειτουργία του, αλλά και στην εξοικονόμηση καυσίμου σε κάθε διαδρομή. Ταυτόχρονα, χαμηλώνει το κόστος συντήρησης των οχημάτων, αφού προστατεύει τον κινητήρα, διατηρώντας τον καθαρό.

H Χριστίνα Μηλιαράκη, Διευθύντρια Marketing Εγχώριας Εμπορίας, σημείωσε σχετικά: «Η οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ διευρύνεται με την προσθήκη της νέας ΕΚΟ Premium 98, μιας εξαιρετικής βενζίνης 98 οκτανίων που έρχεται να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά μας, όπως φανερώνεται μέσα από τη νέα επικοινωνιακή μας καμπάνια. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους απολαμβάνουν την οδήγηση, τα ταξίδια και τις βόλτες αλλά και για εκείνους που αναζητούν καλύτερες επιδόσεις και προστασία του κινητήρα του αυτοκινήτου τους».

Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών της χώρας, έχοντας στη διάθεση της το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην ελληνική επικράτεια, αλλά και με ισχυρή παρουσία και στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως στην Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο.

Η νέα EKO Premium 98 είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ ανά την Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροYokohama Geolandar M/T G003 για υψηλές επιδόσεις
Επόμενο άρθροΒραβείο στην TryEV στην κατηγορία EV Charging