Η Volvo πρωτοπορεί στον χώρο του αυτοκινήτου με μία εντελώς νέα προσέγγιση στη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων, στοχεύοντας στην αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του συνεργείου, με το Volvo Personal Service.

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ΒΕΛΜΑΡ στην Αργυρούπολη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 7 & Καραϊσκάκη, Αργυρούπολη 16452) αφού πέρασε την σχετική πιστοποίηση της Volvo Cars, είναι το έκτο συνεργείο Volvo στην Ελλάδα, πιστοποιημένο κατά τα πρότυπα του προγράμματος Volvo personal service.

Το νέο πρότυπο της Volvo βασίζεται στις μεθόδους εργασίας Lean, οι οποίες χρησιμοποιούνται στις σύγχρονες βιομηχανίες με στόχο την αύξηση της απόδοσης και τη μείωση των λαθών. Με το νέο τρόπο εργασίας το συνεργείο μπορεί να μειώσει στο μισό τον χρόνο αναμονής των πελατών, αυξάνοντας την ικανοποίησή τους.

Κάθε πελάτης έχει τον προσωπικό μηχανικό του, ο οποίος κατά την διάρκεια του σέρβις ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του.

Από την στιγμή που ο χρόνος του service έχει μειωθεί, οι πελάτες Volvo της ΒΕΛΜΑΡ στην Αργυρούπολη δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχονται στο συνεργείο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο αυτοκίνητο τους. Αντίθετα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αναμονής, διαβάζοντας εφημερίδα ή σερφάροντας στο Internet μέσω του διαθέσιμου Wi-Fi. Επίσης, μπορούν να επισκεφθούν το χώρο της έκθεσης.

 

Προηγούμενο άρθροCrosscamp Life: το Opel Zafira έγινε τροχόσπιτο
Επόμενο άρθροΑπολαυστικό το νέο Hyundai KONA Hybrid 1.6 141ps